Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

KLCC, jalan-jalan & LEVI'S jeans



cerita jalan-jalan ke KLCC pulak
eceli lepas mkn kami jln2 kat H&M Avanue K...
tp xde bl pep un..tunggu sale la br bl..
nak bl bj sendiri pulak
korang kalau perasan aku suka pakai baju biru dan biru dan biru
tudung pun sama...
n seluar mmg fav aku cuma jeans sahaja
pernah pakai kain bagai..tp suami xberapa suka
aku pun xpaham nape dia xsuka
so...malas nak berdebat...pakai yg ringkas je
tp tulah... nak bl bj kaler lain
tp bila amik n byr..yg biru jugak berkenan di hati..
samapi jiran aku pernah tegur
"ila ni asyik pakai bj biru n tudung biru je"
iye... i suka biru....hihi

ok... 
jln KLCC tgh bulan...
apa yg kita leh buat..
jln2 cuci mata jelah,...
niat ada la jugak... mcm nak bl selai jeans je...haha

si kecik dobot ni...
suka betul dia..
lawa gmabar yg ucu dia snap... 
iphone mmg clear gmabar dia kan??


gambar kakak pun sama...
suka sgt!
ni leh print ni n letak kat frame gantung kat dinding ni...hihi

ok.. sbb dlm otak dah set...
dlm hati dah niat...
so..terjahlah ke butik Levi's
aku ni jenis bl selai jeans every 2 years...
ok la kan...
jeans jenis tahan... bkn bsuh selalu..
sebulan sekali je...
serius..aku xbasuh jeans selalu...sbb nak jg kain n warna
lg pun bukan kotor pun... xde peluh pun...kiki

boleh adik aku snap gmbar bontot aku,,aduhai..
badan dah gemuk blk..
tp tetap nak bl jeans selai
lama gak dok fitting seluar n pilih2...


budak 3 org dah kebosanan nmpknyer...

lepas sejam lebih...
hubby pun dah smapai...
aku paksa dia jemput kami blk
xlalu nak blk naik LRT... aku dah rasa nak muntah n pening
penat ok...!! rasa penat dtg td pun xhilang lg...
so... cepat2 byr n tinggalkan utk potong
xlama pun dlm 15 minit je dah siap...
sementara tu jln2 dlm KLCC cuci mata
n collect seluar n kul 5 gerak blk
hantar adik aku kat LRT sentul 
then kami shoot blk ke BTS Sg. besi hntar syfqiah ke rmh nenek dia
cuti sekolah kena home tuition n operasi motivasi syfqah dgn nenek dia

then blk seri kembangan...
ni lah hasil belian selepas separuh hari keluar

 
selai je...
kali ni amik boot cut lak
aku selalu lupa tiap kali bl aku pakai jenis apa n potong kaki panjang mana
pernah sekali tu potong, seluar tersenteng..
ada selai aku pakai 2-3 kali je kot lepas tu xpakai lg dah

selalu pakai jenis demi curve low rise
kali ni amik demi curve mid rise
potongan cawat tinggi sikit la
aku amik ni sbb warna dia cantik
ada yg aku berkenan jenis demicurve low rise boot cut warna dia xcun sgt
n material agak nipis

LOW RISE DEMI CURVE BOOTCUT SKINNY JEANS 


..

so..pilih yg warna n jenis  ni


ni yg aku amik

MODERN RISE DEMI CURVE BOOTCUT JEANS



jadi model levi's jap... daa...


1 comment:

syawalsimpsons said...

best dapat jalan2 ni kakak...

Related Posts with Thumbnails