Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Santai ptg jumaat sambil mkn boatnoodle

Kisah jumaat lepas...
Saje amik off ptg utk blk sentul jemput anak2 - irfan n syafiqah
Last week diaorg nak duduk rmh nenek kat sentul...
Bosan katanyer dok kat rmh...
This month mmg xhntar lansung budak2 dok taska....
Aku kasi la diorg dok dlm 3 mlm
Xleh nak dok lama2 sbb diaorg ada tuisyen kumon hari selasa dan jumaat mlm...
Tp dok sentul pun budak2 bukan dok saje
Berjalan je...
Makcik2 diaorg kaki  jln...
Hari khamis dah gi tgk wayang citer star wars dgn bonda..
Hari jumaat pg tu gi jln tar dgn mak andak..
Blk tu terus ke publika ptg tu ucu bwk pulak

So....memandangkan aku dtg ptg tu
Jumpa terus la kat sana..
Eceli 1st time aku tiba sini
Sedangkan aritu adik aku nikah kat masjid wilayah belakang tu aje...haha

Ke sini semata utk mkn boat noodles
Aku dah lama kepingin nak mkn..
Xpernah lak ada org nak bwk...
Sib baik adik ajak...haha

Rasa ok la...sup masam2 dgn noodle...
Order kat 15 mangkuk gak la...
sedap gak..boleh mkn

Sementara tunggu mknn sampai kami ber candid camera

Again n again

Comel abg

Ok..tgk menu yg ada disana....


Harga semangkuk noodle rm 1.90 je
Order 15 mangkuk kot


Add on fishball ni..sedap...
Mcm mkn kerabu....
Masam2 kenalak mkn dgn daun ketumbar...
Sedapp


Paling best set roti ni..
Order 3 set....kaya dia terbaik la





Sebelum balik...
Snap sikit...haha



Da....tq alisyah belanja kami

5 comments:

syawalsimpsons said...

teringin nak makan ni

- dieyana - said...

Diana dh lama teringin nk mkn boat noodle ni, padahal dekat je dgn opis-kat times square, smpi la ni tk pergi..huuhu

Iela Fazielah said...

sama la dieyana n soya.....kalau xde org bwk n belanja...mmg xpandai la nak gi sendiri mkn....

adeQ said...

Dekat cyberjaya pon ade satu boat noodle.. Tapi tiap kali nak makan mesti kne beratur panjang.. Huhuhu.. Penuh memanjang...

Iela Fazielah said...

adeq....kak ila tau..dah pergi dah....skrg kat publika xramai org sbb ramai org dah beralih ke tempat lain...tp parking la penuh kat sini..

Related Posts with Thumbnails