Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hasil soping boucer 1 malaysia

smlm semangat gi soping buku kat popular tmn ekuin..
gara boucer buku 1 Malaysia tu..
jng tak tau ok...
spend Rm250 baucer tu di Popular boleh dpt Rm50 voucer popular..
xke berbaloi2..
dr RM250 sudah jadi RM300..
kita soping sakan weh!

nak jd cerita
1 rmh berbaju unggu..
mcm nak berjln jauh gamaknyer....
sedangkan Aeon Ekuin pergi balik 6km je dr rmh..haha
eceli.. bj irfan n imran pakai tu hadiah bday dr akak aku...
dia bg setiap org 2 pasang bj n seluar jenama polo...
serius lawa giler.. pada aku bila bdk berdua tu pakai nampak macho..haha
puji naak sendiri ye..sape lg nak pujikan?... tq along!
moga rezki ko bertambah sbb rajin blkan bj n barang utk anak buah ko yg gebu gebas ni
sayang ko sgt2!

ok..layan gmbar,...
mak pak join sekaki pakai bj kler unggu... sedondon kita weh!
bukan main..anak beranak purplish!

mamanyer pun xmoh kalah.. tp bj lengan pendek..
nak cepat.. sarung je..
basau benar aku skrg kan??? kena diet...kena diet!

owh kakak pun xketinggalan... 
bucuk cayang kakak sorang yg selalu kena marah dgn mama...
sian dia...


hasil belian... 2jam lebih dok pusing2 dlm popular..
nak jd certia... memula aku punyer novel 3buah je..
dah kira dlm rm100 harga novel aku tu..
baki tu brg hubby n anak2...semua dah cecah Rm300..ni kira sendiri la ni..
skali bila dah depan kaunter..casher tu punch..
lepas less sana sini.. br cecah Rm215 je..pelagi..
berlari sambar novel lg 2 buah..n tambah ntah ape2 buku irfan..
br cecah Rm300..

yg penting..balik tu aku dpt 5buah novel ok!!!!
tq hubby....!! 

utk syafiqah..dia lemah sikit bahasa inggeris mcm omaknyer bab2 membaca ni..
tp cuba ko ckp BI dgn dia..dia paham sbb asyik tgk kartun je..
so.. teringat jiran dia kata pengenalan belikan buku Peter n Jane ni..bagus..
bl set 1 a - c ni..
harap dia lancar.. kena selalu bg latihan pd syafiqah...
pastu xlupa bl buku resepi 1 Hari 1 Resipi tu..
harap pasni aku xbuntu nak msk ape kat rmh..
maklumle.. aku n anak2 peminat tegar Sup, Tomyam dan sup balik...pastu tomyam blk..
muak tekak laki aku bila renung sup tu..
haha... 

itulah kisahnyer... daaa...

p/s: skrg ni tgh bc novel Asam Pedas utk Dia... best giler...!! smlm tido jam 2 pg ok...
bila hobi dah stat blk.. selagi xkhatam..xleh tido ko...

8 comments:

mummy_ayu said...

wah..seronoknya borong novel..best2...Ayu tgh baca Lelaki Ekskusif.best gak....nipis jer but tak abis2 lagi.

mama lieyna said...

Amboooi borong sakan naaah... hehe..berbaloi2x :-)

*cupcake eina beli tu, harga seketul rm2.5o bersaiz sederhana, if besar sket ktnya rm3.50 .. yg eina beli std ada 16 ketul jd la rm40, berbaloi je sbb rasa sedap... :-) bab deco tak kisah mcmana harga dia kira per pcs..

momnsofea said...

byk borong nnt hujung bln ada pesta buku baru I borong lak

Iela Fazielah said...

momnsofea: alamak..ruginyer dah borong awal...

damien said...

Nak rugi apa. Bukan keluar duit pun

Nad MamaZN said...

Banyak novel akak.. Best best!

lydzar DN said...

buku chef haniliza tu kan. saya ni ta terbeli2 lagi..asek tangguh je..best ke bukunya?

Iela Fazielah said...

lydzar.. Boleh tahan la... Slm br cuba 1 resepi...

Related Posts with Thumbnails