Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

nak pakai sari raya ni


baru lepas book sari dari blog Sareewala..
eceli... lama dah xtempah sari...
ni pasal opis mate la yg dok tegurdia kata dia suka tgk aku pakai sepasang bj kurung kain sari aku
then dia sibuk nak order..
dia buat aku rasa nak pakai sari gak..
hubby gi Dubai xreti nak bl sari.. kena la bali sendiri kan...

cantik x sari ni??


Bangalore Silk...lawa giler!!!




aku amik kaler hijau pucuk pisang tu.... 
thn ni tema kaler ijo ok...


korang dah tempah bj raya dah?? 
aku lom lg.. huhu



4 comments:

Nad MamaZN said...

Akak...
canteknya kak!
Xpenah ada baju kurung kain saree ni
Selesa x?
Xpanas ke?

mama lieyna said...

Lawa... :-)

Eina dh beli smlm, baru sepsg..:-)

Iela Fazielah said...

Nad: kain sari ni mmg selesa... Tp ia nipis la... Pnjg 6meter..siap leh buat bj anak lg.., cuma ada certain jenis kain sari ni dia mrkekap kat badan.. Nsk jg mcm bj suteri.seeliknyer cuci tgn celup2 jr.. Xdigalakkan msk mesin kalau nak thn lama

Iela Fazielah said...

mamalieyna: wah ada geng... Ina bl kat mana ye?

Related Posts with Thumbnails