Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tq Houz Depot.... sesi collect voucher & simple giveaway

alhamdulillah... smlm ke houz depot dgn adik2..
of coz nak collect voucher la kan...
mlm b4 tu siap tido kat rmh mak beramai dgn adik2 semua...
kira penuh la rmh mak..,
cuma menantu lelaki mak xjoin la...
mcm kaki aku sibuk sukan n nak exam... laki adik aku no. 5  tu  manja keje
laki adik aku no. 4 tu sibuk nak prepare peti undi..
wakaka... xpe.. janji kami adik beradik dpt kumpul...

nak jd cerita kul 10 pg aku dah terpacak kat houz depot kl ok
aku dah call awal2 ckp aku nak collect voucher tu jam 11am...
tp apa yg berlaku... store manager dia xdtg lg..,
xpe la.. round2 dulu dlm hd ni tgk apa brg yg aku nak bl nnt guna voucher tu
dlm otak dah set dah nak bl ape.. cuma nak tgk brand n offer yg mana leh grab kan..

sampai jam 11lbh, store manager xsmpai2...
kami decided nak jln2 ke maju junction n sogo dulu la..
boleh berlaku perkara lawak la aku rasa..
time nak lintas jln dpn houz depot ke dpn mj junction tu..
tetiba ada org bunyikan hon kete... aku? xkosa nak pndang..
tp adik2 aku yg jln blkg aku dok toleh la kat kete tu..
 ni kat tgh jln raya ni...
aku lak ms tu tgh kendong imran smbil pegang tgn irfan n jln laju2 kat zebra crossing tu.. korang dpt bygkan x? serius mmg buruk rupa aku..
skali adik aku jerit kata kwn aku tgh lambai2 dlm kete yg hon tu...
rupanyer ketua jabatan aku ok.. Dr Yahaya dgn sis Rokiah Wife dia..
ya Allah.. segan giler aku!

ok.. dok jln kat sogo siap perah susu la..
pastu lunch kat f/court sogo tingkat 6...
ms ni laki aku dah dtg, laki adik aku siti pun dah dtg..
wah..seronok lunch ramai2 sambil tukar2 mknn..
kul 2.30 adik aku yg keje ngan houz depot call kata manager dia br smpai...
sabar jelah... ok.. lepas mkn..
rombongan anak cik Eton ramai2 ke houz depot...
mcm acara besor nak tgk aktiviti penyampaian voucher..
haha..

tu dia... gmabr amik voucher..
syafiqah jd peneman..
tq houz depot
snap la gmbar sekeping dua...
kenangan terindah ni... 1st time ko...
kunun2 1 malaysia nak tgk ni..haha poyo jek ken?....

ni voucher dia

kami adik-beradik..
seronok jln sama2....
adik aku yg br bersalin tu mmg kuat..
bygkan anak dia br cecah 2 bln..
dia jln smapai kul 5ptg ok..
aku kul 3 ptg lepas amik voucher n bl brg aku terus balik..
budak 3 org tu mmg terbongkang dlm kete..
smbung smapai rmh tido smapai jam 6.30 ptg..
bygkan ..5 jam jln kat Jln. TAR tu..
paling xleh tahan.... nak tau bape harga aku kena byr utk parking kat houz depot tu>?>>
aku mati2 ingat RM4 utk whole day...
rupanyer... RM4 sejam ok....total RM20 utk parking
mau tercekik aku...sib baik vawe... sbb adik aku keje kat hous depot tu..
kalau kena byr...aku suruh store manager Houz depot tu byr sbb pasal dia aku stay lama kat sana...

papepun...gembira voucher dah amik n dah bl brg pun...
brg yg dah 3 thn dlm wish list aku...
apa brg dia???
suprise...

cer teka???
aku bg tempoh sampai ptg ni jam 6pm..
sape betul dpt FM Dubai sebijik.....
jom teka jom...!!!




7 comments:

Nad MamaZN said...

Kabinet yg banyak laci laci tu koy

Iela Fazielah said...

nad: hihi....

sumysya said...

tahniah...

Iela Fazielah said...

tq sumysya...

Farah Izza Shafik said...

tmpt sidai baju yg bleh lekat kat dinding tuh.. leh tarik2... betul x? hahaha

Iela Fazielah said...

tq farah sbb teka.... hihihi...

- dieyana - said...

wah meriahnya p amik voucher smbil jalan2..(hahhah, lintas jalan zebra, Diana bleh bayang iela..hahah, sbb dieyana pun kalau lintas jalan, sah lah mcm kartun, tk pandang kiri kanan..hikhihk). nk teka gak...WALL PAPER kah? ^_^

Related Posts with Thumbnails