Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Soccer Kids bday part1: Decoration meja utama

salam selasa uolls...
sory.... lmbat update pasal bday..
aku agak kelam kabut...seminggu ni jd supermama...
dgn keje opis melambak sbb aku cuti ari jumaat aritu...

ok.. nak citer pasal hiasan meja utama bday aritu..
special thanks to M&M Cupcakes & Bugsparty.com..
barang2 tema bola semua aku order online dr. bugsparty
utk makluman korang... sepanjang aku search dlm internet utk party ni..
aku dapati hanya Bugsparty je pengedar tunggal barang2 bday original dr oversea..
Bugsparty base kat JB... so far brg dia semua cantik2 n harga pun ok...

kek pulak...aku order dr M&M Cupcakes...2nd time order..
kali ni self pickup lg kat keramat.. sempat berkenalan dgn owner cupcakes ni..
sgt sempoi org dia... tp hasil kerja dia mmg menakjubkan la...wallawei la..
brg lain mcm balang2 kaca semua, frame gmbar...semua dr ikea lakan...

mknn mostly semua aku buat sendiri..mcm lollichoc tu...
belajar dr. mummy_ayu..thanks ayu....
even label botol semua... ayu byk bg tips... suka dgn hasil kerja ayu..so belajar lakan..
mmg mudah dan sgt menjimatkan!hihi..
ohye...aku siap buat choc moist cupcake lg tu... yg dlm cupcke polkadot tu
senang giler... pastu cucuk dgn batang ada bendera atas tu..tu pun print sendiri je
ok.. layan gamabr ok..


cake + 32psc small cupcakes by M&M cupcakes..
price affordable n reasonable la..
kek dia sebesar 16" x 8"...besar weh!

candy, lollichoc n choc moist cupcakes..




goodies bag utk anak2..
just tampal tag je kat luar

goodies loofbag from Bugsparty.com



candies... bl aje kat giant kan..hihi

inilah choc moist cupcakes.. eceli ni kek..aku oter masak dlm bekas cupckes je..haha



mashmallow pun ada..
nak order choc fountain budget xcukup... mahal wei sewa choc fountain tu..
minimum rm150..xpela.. mkn mashmallow tnpa dip choc pun ok wat??

siap buat backdrop bl kain polka dot lg tu

ni minirel bottle hasil kerjaan aku..
senang aje buat dia... aku still amik idea jugak dr youtube...

backdrop hasil kerjasama dgn adik aku..
asyik la terjatuh kain ni...
kain berat wei... 3 meter aku bl... nnt bakal jd baju kurung syfiqah

aku suka dgn design cupcke ni
utk syafiqah 7 thn

utk irfan 4 thn

dan utk imran 1 thn

so.... ape pendapat korang??? ok x??
tp kalau tgk lama2 nampak bola je lebihkan??
makanan kena perati betul2 baru nampak kan>???
haha

nnt smabung pasal photo station pulak ok

2 comments:

mummy_ayu said...

wah..congrats Iela!! deco2 yg sgt cantiks and sgt mengikuti tema..memang cun.. :-(..memang cedih sbb tak dapat nak join...
pasal tips2 tu..no prob..memang senang & simple jer...

Nad MamaZN said...

Besttt sangat!!!
Saya suka! Cantek!

Related Posts with Thumbnails