Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Soccer Kids bday Part 2: cerita khemah..

alhamdulillah...kalini sewa khemah utk majlis khemah dtg
last majlis dulu siap kena tipu n duit burn ko...

tp mmg brader khemah ni mmg baik la...
ok..utk makluman aku sewa khemah party kali ni dr  http://www.x2xazincanopy.webs.com/ ..
eceli aku sewa canopy biasa je dgn sebuah buffet line utk letak mknn
nak jd cerita.. aku siap2 compom khemah hari isnin lg..
diaorg ckp nak dtg pasang ari jumaat..
so..ari jumaat aritu dah kul 2ptg camtu aku call owner khemah tanya nak dtg pasang jam bape
call xjwb, sms pun xjwb sbb aku nak kena ke keramat gi collect kek bday
nak jd citer... dah xreply aku pun gerak la drive ke keramat
bole aku dah smpai dpn mines..org khemah call ckp diaorg dah nak smpai kat rmh
giler kentang aku xleh u turn... kat rmh xde org..
so aku ckp xpe ke kena tunggu..diaorg ckp ok... tp jlm jem tu
bygkan perjlnn pergi blk ke keramat-serdang amik ms hmpir 3jam sbb jem
kul 5 br aku smpai rmh..
budak khemah tu dok lepak tunggu depan rmh 3 jam ok...
tp khemah dah siap pasang la...
tinggal nak adjust khemah n tutunkan kerusi meja n set buffet line je

nak jd citer lg...
diaorg sudah pasang khemah paracut ok...
aku nmpk dr jauh dah risau..
sape nak byr lebih ni.., aku order khemah biasa je..
rupanyer diaorg dah kehabisan khemah... kira diaorg kasi apa ada la...
best giler...dpt khemah mewah ko.... dah la budak khemah sanggup tunggu lama...
mmg servis terbaik la dr company ni...
pd aku mungkin allah nak balas balik rezki kalini atas kejadian yg lepas..
syukur sgt..tq Allah!

so..meh lyn  gmbar rupa khemah aku ok...
sape2 berminat lepas ni leh order kat http://www.x2xazincanopy.webs.com/












3 comments:

mummy_ayu said...

ok la tu..rezeki Iela la..btw..kehmah pun ikut tema tu, cayalah..

sall said...

Nak tanya, berapa RM utk khemah tu?

Iela Fazielah said...

kak Sall..eceli harga khemah biasa Rm300 je.. buffet line Rm50... kalau jenis paracut Rm350

Related Posts with Thumbnails