Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my wishlist & jawapannyer...

alahai...xramai smbutan nak jwb soalan...xpela..sob-sob..
n nampaknyer.. xde sorang pun yg teka dgn berjaya...
tp xpe.. ai tetap nak bg hadiah FM Dubai tu...
tp FM tinggal 1 je... so.. ila decided.. ila bg pada peneka terpantas la ye...
ila bagi kat Nad a.k.a MamaZN...
just cenderahati yg simple.... lg pun k.ila tau nad hantu FM... :>D

* Nad nnt PM akak kat FB alamat rmh ye..


ok... hadiah cash voucher tu aku buat tambahan modal utk bl.....



v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
vv
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
BUILD IN OVEN!!!!!


walla!!!!!
tq hubby sbb sudi tong tong...
bl jenama biasa2 je.. 
kata adik aku asalkan jgn ELBA sbb ELBA paling byk masalah..
ok.... lg pun dia punyer offer mmg kaw2 terbaik ok!

akhirnyer my kitchen cabinet dah completely terisi  ruang2nya dgn benda2 yg sepatutnya..
3 thn aku simpan ini wish...
asal dpt dividen ASB... kunun nak bl...tp xjd2..


sbb kali ni dpt sponsor kan...
xla terasa beban nak bl build in oven ni...

rupa b4 pasang oven..
almari yg terbukak sikit tu adalah ruangnyer..
mmg dari awal2 dah sediakan space utk letak b/i oven ni
tp sbb ovennye xde.. aku tutup la area tu
tara..... lepas letak..
abaikan microvawe aku yg antik tu..
byk jasa tu... aku beli since bujang thn 2000 tu...
cer kira bape thn umor dia... dah kuning dah rupa dia



close up sikit...
oven ni agak ketat bila dah pasang...
sbb dia punyer tinggi ngam2...
aku risau ventilation dia xbape baik..
buat ms ni lom boleh pakai lg..
tunggu tokey AWD dtg nak tebuk lubang udara n wayar 


terus adik beradik aku ckp..
raya ni kita buat kuih raya sama2 n byk2 ye...
hihi... boleh aje...
xsabar nak msk pizza... puff.... cup cakes... cakes...
ewah... byknyer impian.. entah masak entah idak...haha...


#alhamdulillah....tertunai impian.... rezki contest.... rezki anak2 jugak###

12 comments:

Alyyani Anuar said...

waaaa bestnye kak! idaman ni, walaupun tak rajin masak, tapi tetap nak. hehehe..

Iela Fazielah said...

alyyani: itulah pasal... idaman kalbu ni...

- dieyana - said...

alamak, tadi sebenarnya nk jawab yang ini, sbb tgk kat wishlist iela..tapi p taip wall paper lak..he3, tk pe lah..lain kali buat lg soalan2 gini ya! ;-))

Mooniqueen said...

ni nak masak pun sayang... sebab cantik sangat..

Nad MamaZN said...

Bestnye!!
Tercapai salah satu wishlist thn ni
Dr rezki bercontest plak tu :)

Yeay! Dpt fm
Suka! Suka! Tq kak
Nnt saya pm kt fb

mummy_ayu said...

wah..best tu..nie gara2 pi holiday la nie..tak perasan pun...ada teka2 kat sini...terlepas dah FM Dubai yg comei2 tu..ala....

apa pun..congrats to Iela sbb dah dapat wishlist dia..built in oven tu..cayalah..dgn ucapan..selamat memasak & rajin2 la masak!! hantar seremban sikit leh? he he he..

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: tq ayu... ayu spesel...insyaallh utk ayu ada...

Iela Fazielah said...

Nad : suker dia... tq... doakan akak rajin masak ye..haha

Iela Fazielah said...

dieyana: tulah..camne leh tersalah taip ni?? haha.. xpe..insyaallah ada ms kita wat teka tekuk lg ok... tq ea dieyana

Iela Fazielah said...

mooniquen... memula je sayang nak pakai... skrg dah xsabar nak pakai..tp xleh pakai lg...

zailamohamad said...

wow bestnya!

FaZRiNa Hj.BaHaRoM said...

akhirnya wishlist dah tertunai lagik... erm dah ada tu akan rajin nye nanti main2 baking2 .. rina pun dok tunggu kunci umah ni tak sabar nak baking guna oven baru gak ..

Related Posts with Thumbnails