Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

suka tgk drama : Sebenarnyer saya Isteri Dia

Ya Allah... aku betul terpikat tgk drama SSID ni..
dah 3 minggu pun keudara kan??? 
br smlm berkesempatan tgk kat  http://www.malaymoviesfull.net/ 


apa yg membuatkan aku terpikat kat drama ni adalah kerana Hero dia HEMSEM giler!!!!!
aku ada ckp x..aku xleh nampak org hensem???
kenalak kulit putih melepak...
lagi aku angau! 
aku akan imagine mamat hemsem ni setiap kali bc novel..
nak menjiwai watak la konun kan...
tp dah la novel SSID ni mmg best giler...
dijadikan drama pulak.... mmg terbaek la..

muka Izzue Islam ni mmg serius hensem n macho ok..
dgn suara dia....
mcm tgk citer vempire diaries... muka si damon & stefen salvatore..
punyerlah hensem.... bersemanagt nak tgk citer tu..
cuma tizz zaqyah ni... suka buat muka sedih dia..
agak xbest di situ.. patut dia mskkan org lain..
tp still best la pemilihan pelakon dia...
xsabar nak tunggu next friday nak tgk citer ni lagi..

luv u Izzue... rasa nak cubit2 pipi dia..!
daaaa

9 comments:

Sidratul Muntaha said...

ahaha.
soory to say..
putih mgm putih
tpi rasa mcm muka..
ahah
tak baik sebut la.
mmg dah nama watak dia pun budak2 lagikan
haruslah muka budak2..
so far jln cerita ok tpi mak diaorg ni mcm bagi skrip je time dialog tu.
tak phm sungguh..

sumysya said...

a'ah la..x paham nape la klu imej pompuan tudung,,cite best,, mesti amik tiz zakiyah tu...amik la org lain mesti lg meletup cite...x minat la tiz tu berlakon...x tgok cite tu sbb tiz yg berlakon padahal novel tu mmg best kan...

shida rahman said...

a,ah best la cite ni kan..saya 2,3 episod gak terlepas..sanggup tgk balik kat tonton tu..jalan cite cm menarik,kelakar pun ada...anak saya siap gelak2 lagi yg part diarg berdua jatuh tangga tu..hihiih...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

jalan cerita best,hero ensem sangat tapi heroin nampak berumur.. errr

Iela Fazielah said...

kak sidratul Muntaha...hihi.. biasala... dah berlakon jd budakkan... nak ckp dia muka jambu ea.. haha.. ada sikit kot... tp serius.. ila xleh tgk org jenis kulit puith melepak merah2 ni... suka bgt!tp part dressing dia mmg fengsan.. tp abaikan..abaikan..

Iela Fazielah said...

sumysya: itulah kan?? tizz muka sedih n monyok.. ni certia hepi2.. letak org lain lg best ek.. tp xpela.. kita layan je

Iela Fazielah said...

shida rahman: ila br tgk smlm..sbb skali terus 3 episod tu... sbb ila mmg jenis xtgk tv.. so dah tgk dr awal br semangt nak tunggu dpn tv setiap jumaat pas ni...

Iela Fazielah said...

Mrs. Yana.... harus heroin berumur kan.. kata tua 4 thn...haha

- dieyana - said...

izzue islam? apsal Nampak ensem pula? pernah tgk dia berlakon dlm drama apa ntah tapi rmbut dia cm pnjng skit, n ada misai...tk ensem, yg ni nmpk suci/ensem pula..kekekek

Related Posts with Thumbnails