Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Irfan's Day...

tajuk...... xhingat!!!
haha...
irfan x convo pun... org lain konvo..
ni hari anugerah sarjana Pintar utk Pusat Jagaan Kanak2 Sinar Bistari Ceria @SBC
as usual.. owner kak Asiah suka buat kat Kelab Komuniti Cyberjaya
irfan kan baru 4 tahun...
so..mcm thn lepas... aktiviti dia harus joget jelah....
Insyaallah... thn depan irfan akan tukar taska...
rasa nak daftar kat Little Caliph Pusat bandar Putra Permai..
sbb mcm syafiqah dulu.. nak kasi perubahan sikit kat irfan..
lg pun ada anak jiran depan rmh dok skolah situ...ada la kawan nnt...

so.... ni adalah sikit gmbar2 masa majlis aritu..
kebetulan irfan sakit mata.... tp pegi la jugak..
dah bayo mahal..RM40 utk concert dia...xkan xpergi kan..
siap gi Alamanda sehari sbelm konsert sbb nak carikan kemeja kaler merah punyer pasal..
papanyer bersungut gak..dah byr konsert memahal... bj pun kena bl lain???
sabar jalah..haha

layan gmbar jelah ye

ms ni baru smapai...tggu majlis stat...
adik imran dia mmg mulut dia sentiasa kunyah ye..
ni siap bwk bekal milo crunch..ala yg bulat2 mcm kokocruch tu...


mama papa irfan wajib adakan... 

ni ms irfan tgh tuggu kat belah luar sebelum persembaha dia bermula..
kat dlm dah stat dah majlis..
owner taska bg ucapan dan beberapa persembahan dr anak2 4,5 & 6 thn yg lain

ni masa yg ditunggu2... persembahan irfan..
dia joget lagu Boria Miskin Kaya...Senario..
tu yg pakai riben bowtie besar tu
thn ni alahamdulillah irfan xnangis lansung... good boy irfan..
dah besarkan... xcengeng2...mcm syfqah dulu la..
umor 3 thn nangis2..msk 4 thn dah nangis dahh

lepas habis persembahan semua..
ms yg ditunggu... masa amik hadiah
tapi sayang sgt... sbb lepas persembahan irfan dok bilik lain..aku xtengok
skali ms nak amik hadiah tg bj dia terkeluar dr seluar..
dah cikgu xreti lak nak betulkan..
last2... itule rupa dia amik hadiah
dgn baju terkeluar..selekeh nooo rupanyer


ni majlis dah abis... irfan peluk hadiah dgn kakaknyerr

hai...hadiah sy thn ni...beg skolah..
dpt gmbar kelas sekali

n lastly..bergmbar dgn mama....dahhhh


4 comments:

mummy_ayu said...

bestnya..Iris tahun nie masuk apa2 persembahan..tahun depan maybe..Ayu pun ingat nak tukarkan iris but..dia tk nak..

mama lieyna said...

Comel..
Untung anak masuk sekolah awal kan, ada la pendedahan... my arif, tahun depan, 5 thn baru la jumpa kwn2 ramai...

buggeroff said...

awak ni giler ke apa, anak sakit mata boleh bawak pi majlis camni, tak fedulik langsung anak orang lain kena jangkit, ish, bodohnya

dela said...

syoknya dpt hadiah... :)

Related Posts with Thumbnails