Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

new shopping wishlist: Coach Legacy Mini Tanner Totes

ehem2... 
tetiba rasa mcm nak bl shoulder bag baru...
ahaks2... misi ngabis duit lg nampaknyer...
tp ini baru wishlish ok...
aku aim nak bl thn depan...
kumpul duit mengajar..insyaallah..

nape tetiba nak tukar bag baru...
sbb aku rasa dah samapi seru kot...haha
bkn la... tadi saje je dok google sana sini..
tetiba termasuk kat website coach...
serius..aku xpernah ada beg coach..
beg aku semua bonia...i'm BONIA lover ok..
bkn xnak bl coach... tp entah la..
abis tu  nape tetiba  rasa nak bl coach..??s
sbb aku tertawan dgn design Legacy Mini Tanners ni..


aku suka beg kulit sahaja...
beg kain serius tak minat...
tp bila tgk design ni..terus terpikat...
pastu dia agak besar... warna2 pun cantik..
harga pun boleh thn...hmmm
sgt menarik review dia... mmg seswai utk aku ni...
mcm aku suka bwk byk brg...
purse, make up, h/p dan paling penting my Tab...yg besar gebak ni..
wajib cari beg beso2 kan..

alasan lain...my Bonia sling bag tu umor dia almost 4 years dah..
tali pun dah dedua putus siap antar gi repair lagi..
sian kan???
lg satu aku jenis setia pakai 1 beg pada 1 masa..
bkn jenis suka tukar2 handbag..
so,..kalau aku melabur bl beg mahal2 aku xrasa ralat la..
sbb aku jenis pakai beg smapai lunyai...

kalau dpt yg two tones ni lg lawa kan...






ok...lepas ni....mlm2 nak tido mimpi pakai new sling bag coach pulak...haha
Ila Fazilah... cepat buat tabung khas COACH ok...
sekian...

4 comments:

- dieyana - said...

wah..meh2 kita pakat buat tabung coach! ;-))

Iela Fazielah said...

haha...dieyana, jom jom.... ada geng...

Farah Izza Shafik said...

waaaah... cantik sgt u... i pun nak join geng buat tabung la.. hahaha..

Iela Fazielah said...

Farah: salah satu cara nak bl brg. tabung ok...haha... sebulan serat ok x? hujung thn br dapt beli ni...

Related Posts with Thumbnails