Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kisah IKEA lagi & my new look of ALGOT collection

ok..xabis2 IKEa..
iye... selagi x penuh Algot tu mmg xpuas hati...
ahad aritu.... lepas keluar Harvey Norman...
masuk IKEA pulak.. xde ronda tempat lain pun...
mcm biasa... mkn meatball dulu...perut dah kenyang..
baru sesi beli belah brg2 ALGOT...
spend kat Rm120 jugak utk 3 buah shelf, 2 batang braket & 2 buah basket dan sebiji penyangkut...

muka hepi lepas soping...
me with anak2...

xbawak papa mereka... xbest..
nnt buat muka masam kelat.... baik ajak adik aku..

so...this is my peneman....nuyun.... dr jam 10 am smapai jam 4pm...
jalan2 dgn gumbira.... penat duduk...mkn...jln lg...baru best!
hahaha

  
adik imran pun gembira je... xtido pun...
siap pakai topi cendawan..kelakar betul rupa dia..

then balik...
terus operasi pasang set algot tu...
akhirnya..


my full complete of Algot set...
sama mcm dlm gmbar asal...samakan???hihi
cuma xde rak kasut je

paling best siap ada tempat utk sangkut bag...
cun kan??? 

ni baju2 anak2 

dan last skali para utk simpan barang2 yg jarang guna... 


sukanyer!!
daaa

9 comments:

mummy_ayu said...

wah..seronok nya shopping kat ikea..senang nampak mcm tu kan..plus kemas..emm..

mummy_ayu said...
This comment has been removed by the author.
mama lieyna said...

Waaah cunlah, dh completed.. suka suka.. tumpang rasa best, lg best kalau dpt buat kt rumah sndiri, tp apakan daya, rumah kecik cuma.. hehe...

Farah Izza Shafik said...

love it dear!! I pun nak tambah gaks.. tp bukan Algot.. ape2 pun I will update soon..ye lah.. dah nak letak baju2 skolah Farissa kot.. hihihi

syawalsimpsons said...

cun la kakak...best ni...

ceywie ku said...

sama la kita, kalo nak gi ikea suka bawak adik, dr pg sampai ke ptg pun tak pe (kat situ suka duk lama2 sbb best, kan). kalo ngan suami, nak cepat balik jer. hehe... salam kenal.

- dieyana - said...

rindunya nak g ikea..sjk branak kmbr ni belum jejak ke ikea...

ermmm..kemas gak eh algot tu..tp tk tutup la kan...

Zaila Mohamad said...

hahaha betul tu, kalau bawa laki kompem ini tak boleh beli itu tak boleh kan

tapi aku takde geng kalau nk g Ikea harus kn ajak laki jugaaa..huhu

Iela Fazielah said...

itulah.... hubby ni seronok jd peneman..tp sifat nak blk cepat....xsuka jln lama2 tu yg xbest tu..kita nak window soping n soping smabil bakar kalori.... 2 in 1 gitew..haha...

farah: wah...punyer mesti gempak...xsabar nak tgk...

dieyana: alhamdulillah....dimata ila nmpak la kemas...xtau la mata org.. dulu memula tgk org buat rasa mcm eh! open?? kang habuk....tp sbnrnyer xpun... kalau pakai almari pun berhabuk jugak...lg lah dgn bau almari kan... ni utk bj capaian cepat je... almari biasa still guna

Related Posts with Thumbnails