Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

1.4.14

Assalammualaikum...salam sejahtera...selamat pagi...salam 1 malaysia
kejap je dah masuk bln baru...huhuhu..

imran dah selamat tukar rmah taska baru  pg tadi...
menangis pg tadi tgk muka cikgu lain dah...
harap ok le tu...

keje opis?? makin melambak..
dgn memangku keje org sikit...
adusss... xdpt elaun pun... memangku sementara pegawai tu cuti sakit..
kena strok ko... nasib  baik yg mild punyer..
tp efek dia still tgn kanan dia xleh gerak...
now dah MC sebulan tgh buat fisio kat Pusat Rehabilitasi Cheras sblh PPUKM tu..
ni sambung lg MC....aduh...aku stress ok...!

lain2... semua biasa2 je...
anak2 pun biasa2 je...
esok Little Caliph sekolah irfan buat sambutan 
smbutan semua yg birthday bln 1 -4..
akut tgh pikir nak bg apa kat kwn2 LC irfan
30 April 2014 ni bday irfan yg ke 5 thun...
dah byk kali dah dia remind pasal bday dia pulak..
siap sebut: "mama...kakak dah potong kek... adik imran pun dah potong kek..abg pun nak potong kek jugak....bulan 4 ni kan mama"
haaa...amik ko...anak dah pandai tuntut...

mlm ni ingat nak msk cheesekut je dlm bekas n sedekah kat LC esok..
kalau x nak buat choc moist lg... budak2 dah kemaruk mkn...
bday irfan buat je ms cuti 1 Mei nnt..
leh celebrate dgn pakcik makcik dia...
akan difikirkan...nak mkn kat kedai or buat steamboat je kat rmh 

ok..tu je nak bebel...
lama lak x buat luahan perasaan...
gmabr penuh bdy imran lom share lg... nnt ye... daaa

4 comments:

Nad MamaZN said...

kesian abg, dia paling last potong kek ek
xpe, kek abg lg best nnt mama buat :)

Rizziela said...

dah lama x baca novel

Iela Fazielah said...

Nad: tunggukan kemunculan kek abg mama dia buat nnt... br bl brg tadi... entah jadi entah idok...hihi

Farah Izza Shafik said...

anak2 dah beso dah ilah... mesti tuntut mama papa dia punyer nak potong kek.. hihihi.. we must be fair to our kids ye tak.. kalo sorang sambut.. semua kene sambut.. pokai mak..

Related Posts with Thumbnails