Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

menyemak keputusan peperiksaan anak atas talian

salam semua...
harini nak share info...
pada semua parents...
kita dah boleh semak keputusan peperiksaan anak2 kita yg belajar disekolah rendah mahupun menengah melalui applkasi online sahaja....
selain drpd perjumpaan guru n ibu bapa disekolah..
dah semak boleh la print sekali kan dia punyer result..
semalam syfqah bg tau, cikgu pesan suruh mama & papa cek result kakak dlm web SAPS

macammana nak check...
just taip alamat address ini:
nnt akan terpapar page ini


lepas tu....klik di bahagian semakan ibubapa yg berwarna hijau striking tu

then akan keluar pula page ni

kat sini terus isikan no ic anak, pilih sekola dan tahun...
nnt akan terpapar maklumat tentang peperiksaan anak

yg ni pilih peperiksaan ujian 1 @ ujin pertengahan tahun @ peperiksaan akhir tahun

mudah gitew...!!!

ha..amik ko result syafiqah
dia lemah BM & MATH
jadi utk keputusan dia 2A 3B

yg lain so..so..jelah...
jenis nak belajar tp kena push...
kebanyakan yg lain result dia 80> ada la 2 je yg 90%... 

so pd semua parent di luar sana...
jom cepat kita tgk result anak masing2 ye... daaa

7 comments:

Naemah Umi said...

skrg ni semua online je...senang keje hehehehe

adeQ said...

Ini la kak cuti saya habes mengisi bende ni la.. hukhuk... tp tugas kan kak.. memudahkan 2-2 pihak... parents pon boleh tgok..

Iela Fazielah said...

naemah... Memudahkan dedua pihak.alhamdullillah..

Iela Fazielah said...

adeQ: cikgu ye...terima kasih ye.. Byk pengorbanan cikgu..kira ok gak..kira keje jugak la mcm kami ni...

mummy_ayu said...

ah ah..Ayu pun dah try dah tgk kat sini.. Ian pun banyak merosot tahun nie.kena push lagi

adeQ said...

Same2 kak ilah... hehehe

shanizan said...

ila,result anak kita pun lemah kt Maths tp kalu bg latihan kt umah elok je buat..konpius ummi dia ni.

Related Posts with Thumbnails