Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Novel terbaru bulan ini...

ok...
this month..
bila kuar je drama baru Kerna Terpaksa Aku Relakan kat TV3 jam 7ptg tu...
jenuh bukak balik novel utk bc balik apakah kesudahan ceriTa...
giler la.. since thn lepas kot aku dah abis bc novel tu...
jln cerita best...cuma xmelekat dijiwa...
so bila kuar kat tv mmg xingat lansung jln certia dia
dah la tebal bukunyer...
gigih baca semula jln certia...
tp best sbb dia xbyk ubah jln cerita cuma part gi Bangkok tukar gi Bandung la pulak...

tula... bila dah sentuh blk novel...
terus dtg blk rasa ketagih nak membaca..
jadinyer..ahad lepas ms jln2 ke alamanda tu...
bl sekali la 2 buah novel baru kat MPH...
rugi bl kat MPH sbb xde less mcm bl kat Popular... 
tp dah ada kat situ..smabar jelah 2 buah
mmg dr last month dah usha novel baru Siti Rosmizah tu...

dan sebuah lagi... wajib bl karya E-Man Sufi
mmg novel dia cerita mmg kelakar2 la...
buat ms ni novel Cukup Derita itu dah stat baca...
br 1 inci tebal baca dah siap nangis2...
mmg powerla karya siti rosmizah
smlm tido jam 1.30 layan novel dr jam 8.30mlm..
xleh stop la bila stat membaca blk...
sbb xsabar nak tau apa endingnyer...
daaa

3 comments:

perempuan said...

yg rosmizah tu best ye? sy mmg kumpul semua siti rosmizah punye novel. yang baru ni je belum beli sebab baca synopsis macam x menarik sangat..

Iela Fazielah said...

PEREMPUAN: serius sgt menarik... ila baca awal2 dah nangis2.... ni xleh nak stop pulak..siap bwk opis smbung baca sbb rasa xsabar nak tau next story dia..

mummy_ayu said...

sama la ngan Ayu..siap baca balik novel tu. so far memang layan & best!!

Ayu dah slow tahun nie ngan novel.ada beli 3 buah, but 1 pun lum baca..boleh?
dok layan korea jer

Related Posts with Thumbnails