Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my 1st Bokitta _pinfreehijab collection

owhhh! mood..is TERUJA ok...
haha...
akhirnyer...
berjaya membeli sehelai tudung bokitta...
xsangka dah jual kat Alamanda...
semlam jln2 kat Alamanda..
menghabiskan cuti terakhir sekolah...
ajak hubby di pesta bunga putrajaya dia buat taktau je...
xmau pergi la tew!...

then jln2 depan mothercare tu..
kan ada stall jual bj kurung cotton kanak2...
kunun nak bl la nnt utk bj raya syfqah nnt...
sekali nampak ada tudung bokitta di situ...
wah....! aku terus teruja ok....
rupanyer tudung bokitta br je masuk ke stall tu...
owner dia sgtla peramah...
mcm2 dia promote..
part paling best rupanyer tudung bokitta ni ada yg inner dia boleh bentuk..
kira mcm magic inner la...
kat situ yg buat aku terus ckp...
kali ni aku mesti bl tudung ni sbb bila pakai inner dia xmelekap di dahi...
suka!!!

utk 1st time...
aku bl design ni..


jadi model muslimah jap..
haha

ada mcm rupa pompuan sudan x??? wakaka
aku xleh lupa statement akak opis aku ms 1st time pakai shawl..
bila kat dahi tu melepek je dia kata rupa aku mcm pompuan sudan ko..
sbb kat UPM ni ramai sudent foreigner..

byk jugak design cantik2 ada smlm
hampir terbeli design ni...
boleh aku letak balik...aduhai... rugi lak

yg ni pun cantik gak..

ok..aku pakai voila maxi...
labuh tutup dada.. harga RM119...

sesapa nak bl leh tgk kat insta http://instagram.com/bokitta_pinfreehijab

yg berminat nak bl jenis plain pun ada tau..
cantiks2 ok..


owh.... sukanyer!
aku xpandai pakai tudung belit2...
ada kenis yg instant mcm ni mmg sgt suka la sgt...

owh
yg xfamiliar tentang bokitta pin free ni..
ni tutorial pakai tudung ni
tudung ni dah siap jahit bergulung2 tu semua..
ada 2 pcs... inner n outer..
pakai inner dulu then pakai tudung outer...
siap!


jom cuci mata tgk tudung bokitta...


lagi detail tentang Bokitta Pin-Free Hijab..baca di sini..
nak shopping online sekali pun boleh...
daa...

18 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Pandai Ielah pakai tudung lilit ni ye.. kalau akak mau jadi tudung saji ehe :)

Cantiklah warnanya..

- dieyana - said...

serius lawa tudung ni, ini kali pertama dgr jenama ni..kihkih..jakun tul Diana ;-)) tapi serius cantik iela pakai..tapi harganya boleh tahan jugak eh! (lap peluh) ada org nk adiahkan okey jugak kan..kihkihk

Nad MamaZN said...

cun la kak! nmpk lg muda :)

mamaarifakeem said...

Lawa.. nmpk lebih muda gituw.. amboi hargw boleh tahan naaah... hihi..

syawalsimpsons said...

cantik la kakak...

Iela Fazielah said...

Nur hayati: ila xpandai pakai tudung lilit2..tu pasal ila bl yg dah siap jahit, tp rupa mcm dililit2..hihi

Iela Fazielah said...

-dieyana-: betulla..kalau ada org bg hadiah....indahnyer hidup..tp mcm susah nak dpt je... tu yg kena bl sendiri gak tu

Iela Fazielah said...

Nad: tq..nampak muda ea.... kembang montot ni ha..... hahaha

Iela Fazielah said...

syawalsimpson: tulah..cantikkan tudung ni

Naemah Umi said...

Senang la kalu dah siap semua just sarung je...cantek coraknya...jap nak add ig dia hehehe

Norhanita said...

Saya br je beli 2 tadi. Hihi
Salam ukhuwah.
Jemput ke blog saya juga ya

fairuzia azmi said...

saya pun peminat bokitta jugak..dah banyak collection bokitta dlm almari tu...hehee..beli kat sini www.myvalorem.com kalau x silap tgh ada sale..ada telekung berbatu jugak..saya beli 4 type telekung berbatu untuk kami 4 beradik perempuan..hehee...

gha said...

hai...leh thu mcmane masuk www.myvalorem.com tu????

siti.teem said...

Salam sis.. Kalau nak letgo prelove saya nak bokitta ni.. Saya cari design lama2 tp yg rega mampu milik.. Bole x wassap saya 0193237431

siti.teem said...

Salam sis.. Kalau nak letgo prelove saya nak bokitta ni.. Saya cari design lama2 tp yg rega mampu milik.. Bole x wassap saya 0193237431

norazriyah asarani said...

assalam sis. kalau ade bokitta nk preloved boleh whatsapp sy 0122882805. harga sis boleh letak berapa pun sy setuju. tq

alzahra michelle lee said...

Salam klu sis nk jual tudung bokitta especially yg first tu whatsapp sy please, dah lama nk tuu 0132020002

alzahra michelle lee said...

Salam klu sis nk jual tudung bokitta especially yg first tu whatsapp sy please, dah lama nk tuu 0132020002

Related Posts with Thumbnails