Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

salam isnin

salam isnin uolls...
dah msk bulan baru pun..
bulan jun dan bulan syaaban...
tinggal sebulan b4 puasa...

ok...
3 hari yg memenatkan since jumaat lepas..
nnt ak kongsi certia ye...
aku ni byk nak share tpnyer...malas nak taip...
malas nak buat watermark kat gmbar semua...
dan plg utama...xde masa...huhu

3hari yg byk aktiviti..
n cuti sekolah bermula terus gi bercuti...
yg selebihnyer xtau le nak buat apa nnt...

tgk gmbar bercuti...
takut wei!
aritu beriye diet...
then... turun sikit....pulun masak kek cheese tiap2 minggu,,,
mkn xhingat...
amik ko...naik balik badan...
nmpaknyer kena stat diet blk ni...
target raya mesti dah slim..kiki

ohye... kelas bantu mula BSMM utk student dah pun berakhir..
alhamdulillah....kejap je dah abis 1 semester...
tinggal tunggu nak final exam je bebudak....
lepas ni leh rehat n no kelas malam lg dah....
phffff..penat....! 

ok...nnt aku buat n3 pasal 3 hari lepas ye...
daaa....

the chubby me...kiki

2 comments:

Nad MamaZN said...

x sabar nak baca pasal cuti2! :)

syawalsimpsons said...

salam selasa kakak...

Related Posts with Thumbnails