Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

barbie pun ada baju kurung

 khamis lepas off...
saje gi jln TAR n sogo kunun nak soping kain bj kat sana,,,
nnt aku share...
gmbar xbyk pun...
tp boleh la.. kenangan....
cuma nak share part baju barbie ni....

msk sogo nak jln2...
n nak lunch kat food court sogo...
saje jln2 kat area baju kanak2..
sekali nampak bj kurung cantik niha..
rupanyer brand Barbie ok....
xsangka Barbie pun jual bj kurung...
tp harga...umangai....mahal...!
material boleh la....
yg penting ada Sulaman nama BARBIE disitu
siap ada gambar barbie.
sepasang bj kurung barbie Rm149 

pada anak2 peminat Barbie...
boleh le pama belikan ye... daa

6 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik pulak akak tengok baju kurung barbie tu Iela.. kalau anak akak tengok mesti berkenan tu :)

Nad MamaZN said...

rege camtu cam xpatut je nak belikan utk anak..mahei bebeno huhu...dah la budak cepat beso :)

syawalsimpsons said...

mahal jugak erk...saya bab baju budak pompuan ni slow sikit..al maklum la tak da anak pompuan

mamaarifakeem said...

Kalau anak peminat tegar, sure nak jugak ni... mahaiii..huu...

Naemah Umi said...

Uhukss tersedak umi tgk harga baju tu...

O'gosh Iskandar said...

ala..comelnya..nasib xde anak gegirl...

Related Posts with Thumbnails