Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jahit lencana lak....

uits.... berdebor anak nak sekolah...
mcm2 benda x buat lg...
rasa thn ni mcm kalut betul....
ke aku sibuk memanjang buatkan aku rasa xckp masa..ngeeeee..

ok.. last week punyer keje...
seharian kuarkan mesin n letak tudung atas meja...
haram xusik..
dah ptg2 gitew br rs nak usik....
lencana xbl la pulak....
godek bekas jumpa 2 lencana lama...
bab tag nama kuning...
last year aku tempah byk...
siap tempah online lg....
then yg kat sekolah pun order gak...
jdnye melambak2...

thn ni tudung bl 4 helai je...
jahit semua n baki nama saje jahit kat bag lak...
tada.... siap dah....




sedang mencari cikgu tuisyen lak thn ni utk syfqah...
ada sesapa boleh bg cadangan plezzzzz....
ok daaaa

1 comment:

adeQ said...

Student kite ramai duk taman lep. Tp sebab parents dorg seme keje area putrajaya n cyber tu yg hantar kat skolah kite... selamat bersekolah ye syafiqah.. heheh :)

Related Posts with Thumbnails