Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

BP Set - Freegift dari Anmum!!!!

Aku sedang bersuka hati hari ni..... pagi jam 10 ... sedang buat kerja... tiba2 kwn opis kat front kaunter kat bwh tipon... nama dia Shikin... berlaku lah sesi borak seperti berikut:

Shikin : Kak Ila.... akak ada order barang lagi ye??
Aku : Eh mana de.... apsal???
Shikin: Ni ada courier dari Skynet ni.... akak dah lupa kot??
Aku : Errr yeke... mana de akak order pape... tak pe la.. Shikin accpet je.. nnt akak turun tgk pebendanyer
Shikin: Okeh!!!

Aku pun turun ke kaunter depan dgn laju nyer sbb excited nak tau pe benda lak aku terima.. rasanyer tak de order pape pun dari online....

Sampai depan kaunter aku pun amik la bungkusan ini.... suprise!!!!


Shikin ni pun excited nak tau pebenda nyer... dia mintak aku bukak bungkusan la tu jugak...
aku pun bukak... sungguh teruja...
rupanyer....

BP Set dari ANMUM CLUB...!!!
Horei!!! aku bertambah gumbira



aku pun hampir lupa pasal benda nie...

pastu shikin tanya lagi:

Shikin: kak, camne ko leh dpt BP set ni kak
Aku: Aritu akak antar 7 keping pencedok susu anmum kat Anmum Club ni.. skrg tgh promotion....
Shikin: oooo... ko minum susu pe kak??
Aku: Akak minum Susu Anmum LACTA
Shikin: oooo.... bagus la ko kak
Aku: .....senyum.... (pastu sambung borak mcm2 lagi....)

pastu aku pun bw la bendalah ni naik kat opis aku... pastu aku cuba test bendalah ni...
comey je BP Set ni... xyah beli kan.. dapat free je.... kalau beli mahal tuh!!!

 


sedang mencuba.... tgk BP aku tu.... normal... okla tuh... sihat

10 comments:

nza said...

bestnya....jeles nie...mama kak nza ada beli hr tu..mmg mahai dik.

SyaNa said...

ari tu dpt gak sms kabo pasal benda ni
tp daku tak minum da anmum, so tak dpt la join benda tu

tahniah!!

lydzar said...

ingatkan dapat breastpump :)

Iela Fazielah said...

kak nza: tu lah kak nza kalau beli mmg mahal... kat opis ila ni nak bl boleh, guna doktor price dpt la diskaun...

Iela Fazielah said...

syana: tq....xpela... abis tu syana xminum susu lansung ke??? ila pun kalau minum susu ni je mmg xlalu, so ila campur dgn milo or nestum... baru la sedap...

Iela Fazielah said...

lydzar...: kelakar la kamu ni... tp ye tak ye jugak yek... singkatan BP tu boleh jadi Breast Pump or Blood Pressure set ye tak... tajuk yg konpius...

Iela Fazielah said...
This comment has been removed by the author.
shikin said...

akak..kelakar lah..ayat ekin tu akak leh ingat kan..hee..hee best ah blog akak ni...

Iela Fazielah said...

shikin: ala.. biasa je... shikin buat la blog jugak... best tau

Adyshariz said...

oo..baguih benda ni, skrg bru nk tukar pcedok susu hariz pula.. dpt susu free..

Related Posts with Thumbnails