Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Dah ganti semula dah....

Salam semua....

saje je nak tunjuk... hehehe.. ala xde benda pe pun... ingat tak ari tu daku cite tutup bekas minum tupperware ku kena geget dek mak nenti tu... aku dah pun beli yang baru... sbb kena geget tikus xleh tukar kan,... so kena beli spare part baru.... aku order la tutup thirstquake tumbler tu... dpt kaler hitam... lantak le... comey jugak bila di matchingkan sbb badan bekasni kaler putih...

tara.........

comey kan... hehehe... aku suker...

tp kali ni aku lebih hati2... xleh letak tupperware suka suki disana sini... nnt kena geget lg....

dan dah alang2 aku gi rmh manager tupperware ku aritu... amik lak catalog baru utk bln Mei ni... mlm tu aku baring2 atas katil smbil belek2 buku tupperware tu... belek punyer belek punyer belek.... tetiba aku berkenan lak dgn 1 offer bulan ni.... n.. daku dah order pun... hehehe..

nak tau pe benda nyer.... nnt dah dpt barang tu... aku bagitau ek!!! tunggu.....okeh.. tu jek... daaaaaaah

6 comments:

Ibu Hariz said...

cantekkk...

Iela Fazielah said...

tq

nza said...

cantik la pulak match colour tu.....

Dilla Ady said...

Lame tak jengah kak ilah kt sini..hihihih..camne leh ade cik ti nih..bahaye nih kak kalu nk simpan snack ke biskut ke dalam drawer..abih dikendurikan nnti..hihih

Iela Fazielah said...

kak nza: tu lah kak.... bila dah matching kan... cantik la pulak...

Iela Fazielah said...

hi dilla...:D...akak pun xtau camne chekti ni boleh dtg... tp dia sedang mengganas sekarng ni... mmg skarg ni semua rg simpan dlm drawer.. kalau x... berpesta besar la chekti ni anak beranak..hehehe

Related Posts with Thumbnails