Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kegilaanku kini..,

best pulak soping kat lazada ni...
kena pulak dpt voucher free..
mula la search sana sini n klik sana sini....

so.... perkara pertama nak cerita tentang "kegilaanku kini " adalah soping online di lazada...
1st time adalah bl camera instax ni la...
eceli ada kes ms aku bl sarung kamera lepas...
tp nak citer malas nak taip....
nnt rajin aku story... kot rajin..
siap return blk la leathercase instax mini aku tu
tp lazada mmg servis tip top la...
xsusahpun prosess nak claim n tukar semula...
so..itu membuatkan aku percaya dgn servis lazada ni

then bila pulak dpt voucher sampai rm25..
rugilak xguna n soping kan...
so..lepas rikki2 harga..aku decided nak bl byk2 instax mini film
tp xmau bl design biasa..
aku amik film dia yg cun2 tu..
mcm hello kitty, pandora, spring theme n spring rabbit
kat kedai biasa harga instax mini film utk yg ada design ni biasanyer RM39 utk 10pcs
kat lazada aku dpt RM23..
tp tambah lg diskaun voucher RM5...dah tinggal Rm17/18 sekotak
xke murah tu???

then alang2 bl sekali photo album..


ni rupa pandora instax film


instax mini film spring


instax mini film hello kitty

tp kan..
tiba2 aku rasa tamak lak...
rs mcm nak tukar kamera instax 8 aku ke instax 50 or instax 90
nak yg come lote plus ada self timer..haha
mmg tamak ni...
td dah buat jualan lelong instax mini 8 aku kat adik2 aku...
buyer dah ada...haha.... best2..




tgk pikir nak bl instax mini 50 or 90..?
which one is better?
 Yg dah ada pengalaman boleh bg suggestion?


ni instax mini 90





kepada sesiapa yg berminat nak membeli kamera instax di lazada..
boleh klik link dibawah:


utk bl aksesori instax di lazada..klik link ni:



daaa

6 comments:

- dieyana - said...

tak pernah nyoping di lazada...tapi tengok produk dia mcm best aje!

Iela Fazielah said...

dieyana: ok je... harga murah bebebor..tu yg berbaloi beli tu...

juicy X said...

TAK RETI SHOPPING KAT WEBSITE SOBBSSS

BTW SAYA ADA MENJUAL KHAT KUFI, INSHAALLAH DGN HARGA MAMPU MILIK. JEMPUT SINGGAH. - SALAM UKHWAH :)

adianiez AIDA said...

aida pun lom pernah soping lazada.
so far groupon & milkadeal aje. tu pun beli voucher photobook & vocher holiday :-)

iday mohdnor said...

Hi Ilah,

Saya ada email Ilah guna email Ilah yang ni : ilahfazilah@gmail.com, hope ilah boleh check bila ilah free : )

Shashabilla Sukri said...

Rasanya instax 90 spec lebih byk. ada rasa nak beli jugak

Related Posts with Thumbnails