Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my saturday activities...

alhamdulillah...
rezeki mengajar lg utk student Bulan Sabit Merah
kali ni aku utk Pusat Kokurikulum UPM
dah lama xmengajar utk pusat Koku...
last ngajar tahun 2009 sblm aku bersalinkan irfan



kali ni saje nak ngajar bila pusat Koku open balik subjek BSMM 
cuma silibus ngajar lebih padat n projek mega utk student pun boleh thn mencabar
dulu biasanyer BSMM punyer projek lebih kepada Kem Bantuan Bencana Alam
tp kalini kena buat projek yg melibatkan komuniti luar

pasal modul kursus lak
siap ada kawad kaki ko...
dah lama xberkawad kaki
sib baik skill jerit2 bagi komad kawad masih xhilang lg
bezanyer skrg kena asah balik la...
ada gak yg lupa command tu..kiki




ni ms budak2 buat presentation




so far ok lah..
kursus 3 jam je setiap hari sabtu sahaja..
selama 1 semester...
cuma nak usahakan utk projek mega nnt..
inyaallah kami akan buat projek kampung angkat nnt...
sedang memberi motivasi n keyakinan diri utk student sediakan kertas kerja
seronok pun ada.....
daaa

2 comments:

- dieyana - said...

cikgu nih... ;-))

adianiez AIDA said...

terbaik la eila.
jadi jurulatih kawad:-)
aida memang tak brape suka kawad ha ha ha...

Related Posts with Thumbnails