Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

air yg diorder setiap kali keluar mkn

akukan...
sejak pregnent ni...
kalau keluar gi mkn.....
akukan.... suka order air coklat...
mcm kelakar lak...
jd trend... kalau x ais choclate blended...
nak choc mocha la...
choc float la...choc milk shake la
paling koman... mesti order McD Mc Flurry Cornetto...

xcaya tgk...

air sbelah syfqah tu ai punyer ye... choc float

ni ms mkn kat tony romas aritu - choc milk shake

kat Noodle station pun choc ice blanded


eh mana gmabr lg ek..
malas pulak nak godek pc ni...
tp lebih kurang la...
asyikla order air choclate..
mamat tu dah malas nak citer byk....
order la kata dia bila bini dia buat muka cemberut merajuk...

tp semua gmbar syfqah posing dgn air kan??
well... posisi dia duduk mesti depan or sebelah aku..
irfan wajib sblh aku.... hehe...
sekian

4 comments:

notti netti said...

wei ko jangan, aritu kan..aku ngandungkan si starbuck latte...aku dok minum latte jer...ha sekali kuar...latte gak kaler dia...tu yang panggil starbuck latte.

zailamohamad said...

zaila dulu kena tabahkan hati minum susu segar banyak-banyak sebab masa mengandung yang ketiga ni macam kurang kalsium, gusi selalu berdarah so dr ada bg pil kalsium lagi suh telan..kuar baby alhamdulillah ashraf memang kuat;-)

Iela Fazielah said...

notti netti: itule kisah dipanggil starbuck latte...tu dok pikir2 apsal la unik no nama dia... abis tu anak aku tu kang ala2 kaler susu coklat lah ye... adus... xleh jd.. nak minum milk shake jelah... terus putih gebu je

- dieyana - said...

heheh, tk peknen mcm dieyana pun suka sgt air ala 2 mcm iela minum tu.... ;-))

Related Posts with Thumbnails