Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hadiah bday tahun 2011

ok..nak citer hadiah bday utk myself thn ni...
hadiah yg terpaksa mintak sbb terpaksa pakai...
tp sayang...bkn dr jenis brg yg tahan lama...
tp redha...
kena pulak si suami membeli n memberi dgn penuh keredhaan 
ckp je... dia kata... jom gi beli..
dah smapai kedai... dia sendiri yg pilih design ni
bodek tmabh nak bl underware pun dia setuju je..
so....keluar kedai dgn hati yg sgt2 gumbira...

inilah hadiahnyer...

spetot siap bl saiz XL lg tu..haha
kasut pulak amik saiz 8.. agak besor..
tp saje je...
sampaikan budak salesgirl kat butik modernmom ni risau..
xbesar sgt ke kak? :dia tanya
jwb aku: jgn risau dik.. dijamin akak akan mengembang dan kembang lagi lg 5 bln ni..
haha

semua hadiah ni dituntut pd hari sabtu bertempat di Alamanda Shopping Centre...
lepas bl hadiah br masuk Carre4 soping brg rmh..
pastu memenuhkan perut dgn mkn2 kat Noddle Station ni..
smbil layan budak berdua ni main menan kat sblah NS ni...









itulah kisah dpt hadiah bday saya tahun ni....sekian

9 comments:

mummy_ayu said...

best tu semua hadiah pun..

- dieyana - said...

syoknya dpt hadiah besday tu!

alyyani said...

ha gmbr dah clear, suka! :D hehe.. gurau jek. cun gila kasut tu kak. akak kalau pregnant mmg kaki kembang eh? ok la tuh, so bole pakai smpi deliver kan? :)

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: tq

Iela Fazielah said...

-dieyana-: tq... mmg syok sgt

Iela Fazielah said...

alyyani: 1 bdn akak kembang..bkn setakat kaki je... muka kembang, hidung kembang, kaki kembang.... haha.... oh ye.. camera betul jugak br syok nak amik gmabr sbb clear sgt2 kan

sumysya said...

best nya dpt adiah b'day...

Iela Fazielah said...

sumysya: setahun skali...hehe

MamaYatie said...

harus ada kasut baru yg sesuai...high heel kasi simpan dulu...

lupa la dah wish iela ke belum...:p
happy belated birthday yer..

Related Posts with Thumbnails