Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hadiah utk si dia terchenta....

em..... nak citer camne nyer..
ni kira hadiah berkurun mamat ni tunggu si isteri yg maha mithali ni nak bg...
bak kata dia.... 
time smapai je anniversary bln 5 haritu...
xleh tunggu n xleh kata tidak..
dan2 tu dia gi beli bg hadiah..
pastu masuk je bday bln september aritu sama gak...
dan2 tu kita ni tuntut kat dia hadiah...

tp hadiah dia samapi bln 10 ni br dapat...
hehe.. sory ye sayang...
wife awk terchenta ni kena kumpul duit dulu...
hehe...
al maklumlah.... awak skali pergi projek masyukkkkkk...
sy xde projek income masyuk2.....hehe..

so... setelah berpenat lelah kumpul duit nak bl hadiah utk hubby...
akhirnyer.... berjaya jugak..
ari sabtu lepas...ke Parkson Grand Alamanda dgn si dia & anak...
pergi membeli hadiah yg si dia hajati...
sampi penin kepala dok try bau2an...

so...lepas dok pilih sana sini....
lepas jugak aku hasut dia suruh amik bau yg aku suka....
diulangi: BAU yang AKU SUKA....hehe

dia setuju amik minyak wangi ni



yang penting...
puan bg hadiah pun dpt hadiah gak ok...
aku dpt beg ni free...

ya.. TOTE shopping bag ..
hehe


kalau ikut kan hati dia nakkan parfume jenama ni

gucci new fragrance... 
tp sayang.... xde stok lg sbb yg ada kat parkson tu pun tester je..
so.... nak bl kena tunggu jumaat ni br stok smapai..
jwpnnyer... mcm xdtg lg dah...so...
lebih pertimbangkan bau2 tu...
hubby setuju amik Tommy.... yes!

n hubby... love u so much... 
amik la hadiah xseberapa dr wide mu ini....
tp hadiah mahal betul2 punyer kena collect tahun depan lepas wife mu beranak n slim semula
dah booking Rm300 tau... wajib tuntut hadiah tu...


oh ye.. ada lagi...
dapat pulak voucher RM30....dua kuning satu pink..
aku siap tanya...
nape kaler lain2...pastu yg pink tu valid 1 minggu je
kata org CS sbb skrg tgh promo..



saper yg hambik voucher ni semua.. of course ai le....
kira mcm diskaun gak kan/???
tgh berkira2 nak bl pistol utk abang irfan...this weekend leh gi alamanda lg..

sekian... n3 kenang-kenangan

9 comments:

mummy_ayu said...

bestnya kasi hadiah..pas tu dapat hadiah jugak...
:-)

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: kebetulan.... tu yg rasa berbaloi tu

syanasaid said...

yg penting dpt free bag tu
berbaloi2
hehe

Iela Fazielah said...

syanasaid: hehe... ya ya..itu yg paling penting....tp sbenarnyer xsangka pun... ingatkan promoter tu bg miniature je... skali dpt beg... wah.... hepi aku... tp mamat tu pulak xpuas hati.. dia tanya xde beg utk lelaki ke??? ciss!

damien said...

kata hadiah saya. mesti la saya minta

Iela Fazielah said...

eh..eh.... ada org tu pun nak komen... sibuk... thanks sayang...

lydzar said...

saya pon dok pening pikir apa nk bagi kt mysudin next week huhu.

Iela Fazielah said...

lydzar:baik tanyer je dia ape dia nak... tak yah pening kepala.. mcm akak ni... dia yg yg request.. habis citer... tp biar dia pilih sendiri

- dieyana - said...

bestnya!

Related Posts with Thumbnails