Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hepi belated bday to me.... baru nak merasa potong kek..huhu

ok...
mcm dah citer smlm..
arini nak citer kesah sambut bday....hehe
ok skip kisah gi mkn kat restoren mahal kali ke dua dlm hidup...
ai kan jakun...haha...
terus ke cerita beli kek n potong kek ye...
ari ahad...
spend ms dr jam 11 pagi smpai 5ptg di Sunway Pyramid...
amik kamiorg....kaw2 punyer jalan, soping n window soping

ok... citer pasal bday...
aku mmg dah pesan awal2 kat hubby nak mkn kek BR..
so.. dgn senyum lebar hubby soh pegi pilih kek...
sbb tamak punyer pasal..
aku amik 2 jenis...

tamak2 kan..hehe...biorkan..
baru RM106 je.. kek cenonet je...

ni adegan gi bl kek


wah..suka adik irfan n kakak syafiqah...
tgh tgk abg BR bungkus kek mama

nak jadi cerita...
org kata... orang tamak selalu rugi kan???
mmg pun...huhu...
ok cerita pertama...
ms nak balik tu.. papa sempat singgah ke kedai kasut skechers..
kunun nak bl la kasut... tp xjd..mahai sgt...huhu
ms tu adik irfan sudah tepuk kotak kek aku.... 
sabar jelah... xpe.... kunun... leh cover dgn satu kek lagi...

cerita ke dua....
ms dah dlm kete nak smapai rmh...
papa nyer irfan sudah layan corner baek punyer...
kebetulan irfan gatai dok berdiri dlm kete..
dia sudah jatuh terduduk atas kek mama dia yg kedua...
hadusssss....hangin beb!

jadinyer cerita ke tiga...
meh tgk rupa kek bila dah sampai ke rmh ye...

kek pertama...

kek love.... 
yg irfan sudah terduduk dlm kereta tu...
sedih hati mama...huhu...

kek kedua...

kek petak bentuk hadiah...
kek kena tepuk dgn adik irfan ms kat butik schechers...
smapi rmh kek dah nak cair...

yelah.... perjalanan dr sunway ke rmh amik ms 45minit..
xcampur dr kedai BR ke parking kereta dah amik 10 minit...huhu

mlm tu lepas mandi dgn pakai bj tido kelawar... (xleh blah)....
aktiviti potong kek ok

 pasang pelita kat kek kemek...hehe
 ok dah siap.... terus ke aktiviti nyanyi n tiup
 memula tiup ngan kakak syafiqah...
second... br tiup dgn adik irfan...
sgt hangin bila tgk gmbar papanyer snap dr jauh...
dasar pemalas...!
geram je rasa...
xpe.. janji ada...

lepas tu membedal kek hingga habis...

kek ke dua.... mkn sendiri le...hehe

to my encem lg chubby hubby...
LOVE U SO MUCH n TQ VERY2 MUCH....
adiah...??? next n3.... ye

12 comments:

mama tisya said...

wah kek BR..mmg best tp mhl...nasibaik tk penyek sgt tp tula kek BR kena mkn cpt kalo tk cairrrr

Iela Fazielah said...

mamatisya: itule pasal..nasib baik xpenyek teruk... nyesal xmkn masa kat pyramid tu..kalau x... mesti cantik n selamat

mummy_ayu said...

yum yum..kek BR...cedap tu...nasib tak penyek or cair teruk kan...ok lagi la tu..

✿....rossa alina....✿ said...

hahaha kesiannye kek da xrupe kek..tp xpelah,asalkan masih boleh makan lagi..

lydzar said...

selalu jugak dengar cerita mcmni kalau beli kek BR hihihi..kak, pokok hijau atas pokok tu lebih menarik perhatian hasben akak kot

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: itule.. cair sikit je kat permukaan.... tu yg masukkan dlm peti sejuk dulu....tunggu keras baru potong

Iela Fazielah said...

...rossaalin..: rupa dah hilang seri...rasa... tetap sama... mengancam u..haha

Iela Fazielah said...

lydzar: itule pasal akak marah... gmabr pokok yg ditangkapnyer.... geram betul

alyyani said...

HEHE MUJUR LA ADA RUPA KEK LG KEK2 ITU KAN KAK. KEK KECIK, OK LA BELI 2, PETI AIS PUN BESO. :D

Iela Fazielah said...

alyyani: ada rupa lagi... cair kat surface je.... itukeh kegunaan peti ais beso

SyaNa said...

kalo nk mkn kek BR ni better mkn kt situ
aku byk kali kes balik umah kek cair
sedih jek teros xfeel nk mkn

- dieyana - said...

wah kek BR! Hhaha, kemek pulok keknya, kelakar la iela ni! tak pe lah, janji dapat kek tu, kemek pun kemek la....

Related Posts with Thumbnails