Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aksesori gopro

owh..aritu aku ckp..
kalau brg aksesori gopro tiba aku show off kan..
ni dah dpt jumaat tghri..
aku order  pov case utk simpan khazanah kamera n aksesori dia..
n au order sekali headband...
ingat nnt hubby nak gi mencandat sotong leh pakai..
sekali..dia xjd bwk camera...
xpela...
next time pakai...

ni brg dia..



kot ada yg nak tau aku order kat mana brg ni..
aku order kat shashinki.com...
bagus servis dia...
cepat n senang...
nak brg ori gopro pun ada...
nak yg bkn ori pun ada...
dedua brg ni aku bl jenama ducame...
murah ok...

ok..tu je nak share...
masih mood belek2 lg....
daaa

No comments:

Related Posts with Thumbnails