Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Mothers Day celebration: Bubba gump & maulana daun pisang

hmmm..
susah sebenarnyer skrg nak berjalan beramai2 dgn hubby..
dia bizi memancing je skrg...
ni pun penat pujuk rayu dia ajak teman...
last2 dia setuju..

memula pagi tu kami sarapan kat maulana daun pisang
selalu mkn kat maulana foodcourt je
kat sini mmg best.... mknn tradisi india sepenuhnya...
semua alas dgn daun pisang
aku mkn putu mayam n hubby mkn puree
bebudak mkn roti telur n imran mkn nasi lemak

then ada kuih ni...kuih susu aku panggil..man india aku xtau...
sedap weh!


minuman hubby order masala teh..
aku minum teh tarik biasa je...
xlalu weh teh ni rasa herba...


then tengahari .... dah penat jl2 kat ikea..
mencari mkn western la pulak
lama x mkn bubba gump ni...
budak2 mmg hantu udang..
seswai la sgt..

dah alang2 kita ni mkn2 celebrate mothers day la ye..
sbb nak smbut anniversary lmbat lg...
hujung bln nnt..

\
aku dgn tudung preloved fareeda yg br nak rasmi...
sukanyer..!!!

bila hubby sporting nak bergambar....


menu yg diorder...
ni kids menu..


amboi irfan...eksen...
xmau tgk depan..sibuk nak mkn ayam goreng

\
adik mcm bos...mkn french fries je... smabil main game at hp papa
sblm tu abis garam n pepper dia tabur n tisu dia koyak2
tu yg bg dia main games hp tu

menu yg diorder..
hubby mkn lamb rib

ni gmbar candid...
suka  dgn gmabr ni...


last sekali wajib dessert...
nama dia alabama mud pie..
aku ingatkan pie yg panas serve dgn ice cream..
rupanyer mmg ice cream semata..

beso ko...ice cream ni..

sehari smlm mkn je kami sepuasnyer..
mlm tu msk nasi goreng je utk bebudak mkn...
perut masih kenyang..


7 comments:

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya makan kat sini kan kakak....desert mmg best..tp yg paling best fareeda tu mmg cantik, kena ngan kakak

Iela Fazielah said...

tq syawalsimpsons: ni pakai xlawa rugi beli....kiki... seswai dgn tag dia: nyata jelita!

Farah Izza Shafik said...

kite pun makan mud pie la ilah.. i pun jakun ala2.. sebab tak pernah makan.. asyik balik2 bedal brownie with ice cream.. hihihi.. sedapnyee

yayang laling said...

makanan semua nampak sedap.
Tudung fareeda tu chantek n kena dgn Puan Illa.:)

Nad MamaZN said...

teringin nak mkn kt atas daun pisang camni hehe...
canteknya akak! mmg kena sangat dgn tudung tu ;)

Nad MamaZN said...

teringin nak mkn kt atas daun pisang camni hehe...
canteknya akak! mmg kena sangat dgn tudung tu ;)

- dieyana - said...

macam best je bubba gum tu!

pstt..comel la iela berfareeda, sesuai!

Related Posts with Thumbnails