Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dah soping raya ke???

hamboi...memasing citer soping raya...
ila pun dah soping dah..
utk anak2 je....ahad lepas turun ke the ikano tu....
plannyer nak soping di H&M...
tp sabtu lepas ke KLCC jln2...
saje je tgk2 baju.....
survey harga dulu....
ke H&M Avanue K..tp mcm xbyk choice...
pergi ke Baby Gap kot ada yg berkenan....
pun xjugak...
last2 balik....

then  bila ke Ikano.....
mmg kena bl la jugak kalu jumpa di mana2.....
so..kami ke Padini concept...
okla...harga bj pun murah2...
grab la baju utk si adik n abg sorang 3 helai...
cuma seluar jeans je xberkenan.....
utk kakak...amik 2 helai dress....

bila gi tempat lain hubby dah hilang kemana dah..
dah xjd nak smabung soping....
tensen sikit soping dgn hubby ni.
kepala angin betul... rasa nak cekik2 je...
adehhhhh.....

tp mmg kena jln sekali lg utk bl jeans budak2
at least ganti la sehelai sorang....
bj melayu budk2 belum bl lagi
tp bj kurung aku n syfqah dah lama settle...
b4 puasa lg dah soping kat jakel shah alam...
thn ni teringin nak pakai japanese cotton....
bl la 2 pasang....tp masih lom decided nak tema kaler apa thn ni...
tempah bj pun dah siap....dah amik dah pun
aku mencuba tempah bj di Al-Mughni Bangi
sib baik ok...cuma diaorg sudah jahit besar seinci kiri kanan...
dah aku rasa bj mcm bj gaban..besar kat bahu ok...

kasut raya budak2 awal2 lg dah settle....
alhamdulillah...
syfqah n irfan dah siap rasmi kasut raya...
xpela.... dah bl pun kan.....kasi je pakai....

so...tgk sabtu ni..
maybe ke Jln Tar kot nnt cr bj melayu anak2 jantan dgn apaknyer sekali...
aku masih lagi misi mengindahkan rmh...

Kuih raya?
Nak buat...tp mcm malas
tambahan pulak tgh diet ni....
kuih raya la peyumbang besar kepada kenaikan berat badan..
butter...gula..huh....coklat...
xmenahan....
kujh aku n anak2 suka mkn mmg stok menggemukkan....

Rs cam nak repeat msk kuih mcmthn lepas...
msk sugi arab, popia nestum, choc chip cookies... mmmmm sedapnyer...

Ok la...daaaa

2 comments:

syawalsimpsons said...

saya dah settle semua kak...tak yah fikir dah siap masuk kotak N tagging buh dalam bonet..kot beranak mak yong ni..carik la en asbeen semua kat dalam kotak yg di tagging..senang..hahahhah

- dieyana - said...

bagus, kiranya dah banyak settle tu... jln tar tu, kena kuat semngt skit..hihihi

Related Posts with Thumbnails