Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kelabu mata hitam ku

owh...
fenin gi Macy tghari tadi..
konun nak tgk kain utk buat sarung kusyen baru...
sgt cantik..
tp entahla...

sofa aku jenama silentnite dr kolersi Dorma
so....bila aku dtg td konun nak cr sarung yg exactly matching dgn sarung sediaada
utk koleksi Dorma....dia xjual sarung kusyen asing
tp utk fabrik macy ada la....
boleh bl kain n jahit sendiri or tempah..tp bkn di macy
ada less 20% dr harga kain....
range harga Rm49.10 semeter ke Rm59.10 semeter

ada designer fabric...
cantik2 n hampir sama dgn Dorma punyer kain..
tp harga.... menangis tgk....RM81.30 semeter xsalah...
xde less lak tu....aduhai...
hati berkenan pada kain designer ni
tp kelemahan dia....10-12 hari bekerja br leh dpt kain tu
kalau macy punyer kain pun 4 hari bekerja br leh collect
aku nak pakai dlm 2meter utk 3 bijik bantal
means...kalau 6 bijik bantal aku perlukan 4meter
RM80 x 4meter = Rm320...giler mahal....

adeh...
tgh dok pikir2...
if rasa budget lari..
kita kena cuba fikirkan deco yg sesuai utk rmh nnt tanpa ganti kusyen br....
nampknyer kena byk google gmbar n dptkan tips di internet...
ok da....


Ini kain macy.... cantik tp xsama material

Bila aku acukan mcm xkena je...
aduhai...


ni antara koleksi dorma
bantal comel ni sebijik harga rm70 ok

 Berkenan dgn warna bantal sofa ni..
Designer fabrik ada..tp tulah..
semeter rm80 ko... muntah mak dgr...
Let me think 1st... daaa

2 comments:

- dieyana - said...

simple, modern, dieyana suka mcm ni!

AMIIZAA said...

rambang mata ila:)

Related Posts with Thumbnails