Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sofa throw blanket....

smlm ke ikea...
saje jenjalan nak tgk carpet...
kebetulan IKEA sales...
best la pulak
tp xde bl bl pe pun...
so...bila dah tgk sana sini...
sekali nampak sofa throw blanket
cantik la pulak throw ni
mcm best je...

pernah gi rmh 1 of the doctor opis aku ni
rmh datin tu...
sofa dia, dia letak throw ni...
nmpak cozy sgt...
lg pun....konun nak tukar sarung kusyen tu mcm mahal sgt regenyer
lepas pikir2...
aku rasa lg sesuai aku pakai throw ni je
so....beli la sehelai...
amik paling murah punyer kaler kelabu..
eceli hati sudah terpikat kat 1 lg design ni
tp harga 3 kali ganda lak dr yg murah pnyer,,,,
RM14.90 amik yg ni je....tp kain dia sgt lembut


Rm49.90 yg ni mahal sgt..tp material sgt cantik

ok....bwk blk rmh n acukan....
wah....
i like...i like..
tp dah fenin nak gayakan mcmmana.....

so.... lepas google...
jumpa satu web menrangkan cara menggayakan throw blankets..
sila klik link ni ye


maybe buat style ni kot

The corner fold. For chaise lounges, try folding your throw lengthwise, then in half, and angle it on the corner of the edge of your seat cushion. Thin blankets work better for this.

tp style mcm ni pun suka jugak..nampak kemas

Create a colorful back cushion. This is a great idea to add color to a neutral chair. Use a throw or two, draping it over the chair after folding it lengthwise. Then, tuck it under the seat cushion to keep it in place.


nnt aku letak gmabr ye...
harini hp tetinggal kat rmh....hihi...

jom cuci mata tgk cara letak throw blanket ni



daaaa

3 comments:

- dieyana - said...

lama tak g ikea, rindu nak deko2...cantik blanket tu iela, tp kalau dieyana beli mesti cik kembar buat selimut. ades!

Iela Fazielah said...

haha....betul tu...silap2 buat selimut...

Nad MamaZN said...

throw tu, kami wat selimut je kak.. hehe
sale ikea sampai bila kak? nak p karpet gak ni

Related Posts with Thumbnails