Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tukar baju baru...

salam rabu....
apa pendapat kengkawan dgn baju br blog saya??
ke macam kabut je???



kalau nmpak kabut kena tukar ni....



atau yg ni?? ok x??

4 comments:

- dieyana - said...

suka yang ini..yang tengah on ni..hihihi.. yang pink tu kerawang2 sgt, tapi kalau org suka kerrawang, dia tentu pilih yang pink kerrawang tu ;-))

Iela Fazielah said...

ok tq dieyana....ila pun rasa semak tgk pink tu sbb kecik pulak area dia...xleh adjust.... yg ni dah lebar tp banner xleh dicentrekan...xpe la... sekali sekala tukar templete...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Yang ni okey dah Ielah..
Blog pun nak sambut raya ye..
Tukar baju baru :)

sumysya said...

yg ni comey gak simple,,tp sya suka lg yg lg 1 sbb ade color pink....hihi peminat PINK

Related Posts with Thumbnails