Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Irfan's 4 months jab...

hem.... aritu 25hb aku bw Irfan gi Klinik Seri kembangan utk check up dia.... Masya Allah... aku hampir salah hari nakdtg.... kalau xdtg pd 25hb hari tu.... xtau la bape haribulan pulak appoiment br dia nnt.... jdnyer.. niat nak gi shopping pagi2 yg dah dirancang pd 25hb hari tu.... terpaksa ditunda ke petang n paling best... nenek n mak Long Irfan pun follow skali gi check up nie.....

Aku suke bw anak gi check up ni sbb xsabar nak perkembgn anak2 tp yg aku xsuke kalau appoiment kena kul 10pg.... biar kena kul 8pg sbb biasanye aku dtg awal kul 7.30 n dpt no. awal n dpt pulang awal.....ari selasa ari tu appoinment dah la kul 10... last2 abist kul 12.30 tghari....

masa check up sume berjln lancar.... berat Irfan naik lg ke 5.88 kg berbanding 5.68kg pada 20hb aritu masa gi H.Putrajaya... pastu Irfan kena enjet n amik ubat..... cuma 1 je yg merunsingkan aku...since aku puasa sabtu lepas hinggalah sekarang Irfan xberak pun walau sedikit!!!! normal ke bg baby yg menyusu badan sepenuhnyer....??? nurse kata ok selagi baby x meragam n xkembong... so far Irfan xdela meragam n kembong.... cuma dia akan kentot yg amat bucuk sekali sbb x berak..... tp kata nurse lg, klau seminggu xberak dia suruh dtg utk check....

okeh! ni la suasana semasa gi check up.....




No comments:

Related Posts with Thumbnails