Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"

Hokeh.... aku nak masuk contest lagi... yg ke 4 (boleh kira gitu).....
contest ni aku dpt tau dr blog e-caR nazrin... amat menarik.... dan sememangnye aku memang nak tambah kenalan .... jadi aku pun terjah ke blog 4love-diamond ini untuk melihat syarat2 nye, lalu men'join'nye:


1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond...



Dah siap dah....


2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond...

Dah jadi dah.......


3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang...
Pun sudah......



4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k)

sedang dibaca......



5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby....OOoooopppsss...jangan salah sangka...



6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????



Nama anda & pasangan...
Nama papa : Zul Irwandi & Nama mama : Norfazilah


nama baby & umur...
Nama baby : Adriana Syafiqah
Umor masa picture taken: 2 tahun 4 bulan
Umor masa entry ni ditulis : 3 tahun 5 bulan

Bila & dimana picture diambil:
Gambar ni diambil masa kami mengunjungi KL Bird Park, Taman Tasik Perdana, KL anjuran Wyeth Mama Club (ala...susu Wyeth S26 yg terkenal tu) sbb Fiqah minum susu ni smpai skrg..... pada 13.07.2008

.

kenapa pilih foto nie erk.....

Aku pilih foto ni sbb aku rasa gambar ni kiut sgt... lagi pun masa ni syafiqah baru je start cakap (dia cakap lambt) n bila bw dia gi join lawatan ke taman burung ni... byk benda dipelajari nye... kalakar pun ada.... bila nampak burung terbang di panggil "Bird" tp bila nampak burung atas tanah dia panggil "Ayam"...
Lagi satu, kalau perati kasut aku n fiqah.... kan sama (Adidas Superstar II).... ni yg best ada anak pompuan..... anak n mama boleh pakai kasut/jeans/ape benda je yg serupa n melaram sama2.... tu yg best ada anak tu...

So pada Puan Intan yg bakal jadi mama.... selamat menempuhi dunia baru yg amat excited n penuh dgn keriangan......


7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...

Senang, senang.....



8) tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)....3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi,foto & story yg menarik akan menjadi pemenang...

jika mendapat sambutan yg menggalakkan...hadiah & pemenang akan ditambah....


9) nak tahu hadiah2 nya???..akan di update kemudian....(hadiah terdiri drpd barangan wanita,barangan baby & aksesori kereta)



Good Luck!!!!


Good Luck 2 me too...... sekiann


2 comments:

intanloveamir said...

hye...

sy dh view ur n3..
smoga berjaya!!!

Iela Fazielah said...

amin..... tq2

Related Posts with Thumbnails