Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Tak jadi lagi......

Hari smalam spatutnye Irfan dah start hantar kat rumah pengasuh dia kat Kuaters UPM.... aku cadang antar dia 3 minggu awal supaya Irfan leh serasi dgn pengasuh dia nnt.... tapi smalam xjd hantar sbb kakak pengasuh tu nak gi KWSP..... so tunda ke harini.

Jadinye.... smalam aku dah prepare la brg2 Irfan.... tp ptg smalam, Kakak Ina pengasuh ni tipon kata anak dia yg dok kat asrama tu kena balik rmh sbb demam... takut ada jangkitan H1N1, kak Ina dah bw anak dia ni gi Klinik UPM utk check tp Dr. kata ok....

camnepun, aku ckp kat kak Ina ni, biarlah anak dia sihat dulu..... aku antar Irfan hari Khamis nnt kot... bkn nak rushing2 pun..... lg pun aku xde cooler bag besar lg nak letak EBM utk Irfan utk hntar kat rmh kak ina nnt.... so, ptg smlm aku br order cooler bag dr Littlewhiz.com..... tgh sale ni... aku order dgn bumble bee latex infant pillow utk Irfan skali lg sebijik utk letak kat rmh kak Ina nnt.... bukan pe, si Irfan ni skrg tido meniarap... jd utk keselamatan, aku pakai latex pillow sbb dia rata n breathable.... hehehe...nnt aku wat n3 brg yg aku beli nih k..

Anyway.... aku stil xleh kemana lg slagi Irfan ada dgn aku n 4sure la lg 1 reason sbb aku kena tggu brg aku order tu sampai hari esok... act. aku pun rs sayang nak antar Irfan gi rmh org sbb dah hmpir 4 bln aku jg dia sendiri... dah la skrg ni dia dah stat main2... sedey aku.... apekan daya.... 28 Ogos ni aku dah kena keje balik setelah 6 bulan bercuti.....




No comments:

Related Posts with Thumbnails