Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Kasut pertama Irfan

Malam smalam kami ke Carrefour Endah Parade (Sri Petaling).... saje je.... beli beberapa barang utk Irfan... gi butik Anakku je..... next week mama dah nak antar Irfan ke pengasuhnye..... lg 3 minggu mama dah start keje balik..... lg pun papa nak beli game baru utk PSP dia (tiap 3 bln papa mesti tukar game) ......

Dalam byk2 barang.... mama berkenan sgt dgn 1 kasut ni.... saje jek beli.... lg pun harga dia murah.... jd mama rasa x waste money sgt pun..... budak kecik2 xyah beli kasut mahal2.... kaki cepat besar... betul x? mama dah terkena dulu masa kak Syafiqah baby dulu.... maklumlah anak 1st..... nak bergaya n branded.... bila beli kasut... suka kasut Clarks, Adidas..... amik kau!!! Dpt 2nd baby ingatkan ada baby girl bole la pakai.... tp xsempat jugak...

ok la.... melalut pulak..... meh lihat kasut baru irfan...... comey x????



Dan hari ni Irfan dah rasmikan masa gi sambutan Hari Susu Ibu kat Kajang pagi tadi.... taraaaa



Yang nyatanye jugak... ini lah kasut raya irfan tahun ni...... hehehe.... adios!!!




No comments:

Related Posts with Thumbnails