Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Ke Expo Parenthood 2009 di Midvalley....

Hari ni hari last sebelum puasa esok.... kebetulan harini dah start parenthod exibition di Midvalley dari 21 - 23 Ogos 2009..... jadinye... aku mintak izin dr hubby nak gi expo nie.... bkn pe... aku kan cuti lagi... irfan pun dah dok kat rmh pengasuh dia... jd byk la ms terluang ku....

So..... pg2 lepas antar Irfan, aku yg ditemani oleh Syafiqah pun bertolak ke Midvalley..... jln lengang n parking pun senang... kul 10.40 dah sampai Midvalley..... perut lapar... so gi b/fast dulu kat mc D.... lg 10 minit nak tukar menu ni...... aku bl srpn big b/fast....


dah kenyang kami pun mulakan operasi window shopping.... xde yg menarik.... er bkn x menarik sbenarnye duit nye yg x menarik.,,huhuhu... kul 12.30 kami pun msk ke exibition... siap wat screening dulu tu... tembak dahi b4 masuk ... nak elak H1N1....

mcm2 ada.... syok jgk..... adalah beberapa booth yg aku singgah n aku bl brg..... nnt aku tnjuk kat last n3 ni.... pastu Fiqah haus la pulak..... aku lupa bwk susu dia.... jadi aku pun singgah ke booth wyeth..... minum susu free..... siap tangkap gmbar lagi..... senang mama.... hehehe....sbenarnya dah lama da fiqah x minum susu ni.... dia minum susu murah je skrg...Dutch Lady 123 perisa coklat.....hehe...balun je la janji fiqa xhaus kan Fiqah.....


pastu kami dok kejap dpn pentas... ada pertandingan bayi merangkak.... bestnye.... nasib baik irfan xleh merangkak lagi.... pastu posing2 gambar kejap...... sambil tunggu fiqah abiskan susu dia....


dah habis relex.... kami ke exibition hall lg sbelah.... kat sini aku tertarik pulak nak ambil fotoshoot utk fiqah.....murah je....RM60 utk 3keping gmbar saiz 8R n 1 keping 4R....fiqa pakai bj penari bellet.... lama gak kat sini pasal budak ni tak moh senyum lak..... nak dekat sejam br dpt mood dia....adalah sikit gmbr aku snap ms tgh siap2kan dia....


okeh.... kat kul 2lbh.... aku stop gi pumping susu kat booth yg dikhaskan utk bf mommy....pastu collect gmbr fotoshhot td, solat jap n gi mkn tghari... xde idea mkn ape, aku mkn Mc'D lg....mkn Mc Chiken je... b4 balik gi cari fotoframe utk letak gmbr fiqah td.... snap gmbar sikit b4 balik.....



huh!! penat gak ari ni..... kul 3.15 br gerak blik serdang semula.... fiqah dah tido dlm kete spnjg perjalanan balik.... aku pun dah ngantuk sbenarnye.... tp drive steady lg.... kena jemput irfan dulu b4 balik umah.... smpai rmh pengasuh kul 4... borak2, kul 5 smpai rmh.....

Solat jap...pastu dok begger brg yg aku bl tadi..... tamat lah kisah ku sehari dlm hr jumaat ni b4 puasa esok..... jom tgk brg2 yg aku beli..... layanzzzzz

mama bag (nak letak brg b/pump nak gi keje) & sehelai nursing tops dr Modernmum

mesh airbag dr MLO utk letak part2 botol susu n b/pump ....


avent siling disc - paling susah nak dpt (aku beli kat butik Moms Care)

and last skali 2 keping frame utk letak gambar fotoshoot fiqah.....


No comments:

Related Posts with Thumbnails