Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

akhinyer...Garrett Popcorn!




owh..tq tu my beloved adik bongsukan yg sudi belnja akak mu yg ketinggalan zaman ni yg teringin nak mkn popcorn Garrett...
org lain dah berkurun merasa.
awak nak menjejakkan kaki ke  KLCC nak bl pun xdone rasanyer...

smlm adik aku dtg dgn adik no.6 kat serdang ni
baik hati adik aku menunggang kuda..eh silap..tunggang motor jauh2 dr kl ke serdang ni ha
ala dia dtg pun ada tujuan tu...
aku jual aku punyer stepper kat adik aku..
giler 2 thn lebih beli..pakainyer kejap je...
konun dulu bl stepper tu nak senaman kuruskan badan...
last2 terbiar je xberguna...
skali adik aku kata nak bl stepper kat Fitness consept harga RM189.
aku ckp xyah..aku punyer tu bl kat FC tu lah...
aku jual RM50 je kat dia...mmelompat kegirangan dia...
tu yg dtg nak amik bendalah tu...
dah alang2... aku kata teringin nak mkn Garrett ni...dia ckp nnt dpt gai dia blnja..
mmg baik adik bongsu aku sorang ni
moga Fadlisyah sentiasa dirahmati Allah n berbahgia selalu.muahahhh!

ok.ni rupa en. Gerretnyer



emmm...sedapnyer perisa caramel...
mmg puas hati mkn garrett ni...dia punyer popcorn bersalut sepenuhnyer..
tp....MANIS GILERRRRR!
byk lak tu..seswai la dgr hrga dia yg berbelas2 hinggit tu...
ni mau seminggu 2 baru abis ni....

owh..ada lg mamat ni blnja..

cupcakes chocolat-world...rasanyer ok la..tp besor giler...
dlm xde filling... tu yg xbest tu...


to my big younger brother..tqvm ye...

pss: br lepas mkn superbig cupcake ni...kenyag rasanyer





8 comments:

mama tisya said...

garret popcorn mmg best lenkali kalo tkmo rs manis sgt bli yg mix chicago (campuran cheese corn & caramel)

Nadra Farissa said...

sedapnye..... buat i teringin la plaks.. huhuhu

- dieyana - said...

uisy, sedapnya! dieyana pun teringin , tp belum jejak kaki ke klcc/ one utama ada juga pop corn nih..

Iela Fazielah said...

oye ke mamatisya...ok next time bl mix chicago..tq

lovely said...

sedapnya!!

Nana said...

aku makan sekali je mamatisya kasi hehee
tu je la sekali makan
maniss xbape suke sgt

eRiNsZ said...

weiii.. mggugat iman ler entry ko ni iela... mjurlah aku masih lg betapa d gua musang......

eMMe said...

hye Ilah! sihat?

saya penah makan garett pop corn tu pun , ade one of my staff beli kat KLCC, so try la rase, pergh! full of caramel n sgt maniss.. mmg patot la harga dia camtu kan... sedappp..suke la.. mmg penggemar caramel saya ni...

Related Posts with Thumbnails