Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sekadar cuci mata: Charlie Banana CD

Charlie Banana Cloth Diaper adalah Hong Kong-based company..



bc review momma yg pakai CD Charlie Banana...mcm bagus...
baca kat MCDP...ramai ckp best
diaper dia lain dr yg lain...
xpakai snap button kat depan tp pakai adjustable stripe kat leg...


maksudnyer ada tali leh laraskan kat peha mcm dlm gmbar

pic kt to: livewithlevi


CD ni jenis one size leh pergi dari XS ke L...
harga pun lebih kurang harga CD lunatots...eh bukan..
harga dia mahal sikit je dr Lunatots..dlm RM75 selai
tapi paling best dia dtg dgn 2 helai insert...
mcm CD mahal jenama lain biasanyer selai je insert





owh...sgt teruja...
leh order 1 ke 2 helai ni...
jom cuci mata tgk CD dia...cun2 ko...






owh tidak!!! terjebak lg!!

2 comments:

sall said...

untung imran dapat mama yang sangat2 menyayangi dan memahami kehendak imran. Tgk tu, bukan men seronok imran pakai CD yg yg dibeli oleh mamanya. Bermacam2 colour pulak tu. Meriah mata aunty sall melihatnya. Nak satu bleh???

zailamohamad said...

bagusnya Ilah..memang menggunakan sepenuhnya masa berpantang untuk persiapan anak kecil..keep it up!!

Related Posts with Thumbnails