Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

ke mami baby expo MV

akhirnya....berjaya gak jejak kaki ke MV smlm...
sape lg yg gi MV aritu angkat tangan...
kalau nak tau..ari jumaat aritu ada mmg nak pagi MV ni..
dah smapai pun, jam11.30 dah smpai kat MV tu tp dok tawaf MV 3round smata2 nak mask parking...
semua penuh....apa ke giler kat situ..
yg paling best siap tutup dgn palang n kon ok kat semua entrance..
last2 balik umah hampa..
smlm dok pujuk2 hubby....dia memula xmau bawak....
xp...dlm hati nekad...ko xnak bwk...ai drive sendri...
skali...nk pulak dia temankan..horeyy.....

dah sparuh jln....baru pasan...
hp tetinggal kat rmh...ha...amik aku...
mmg kat MV nnt xde la aktiviti snap2 gmbr ye...
dan mmg kena jnaji baik2 la kalau nak berpisah kat mana2 nnt...

ok....dlm kapla hotak ni dah pikir mcm2 nak bl
paling pentiing nak bl nursing blouse yg br...
nak bl jenama Modernmum punyer...
berharap sgt la ada booth modernmum kat sana nnt
yg lain nak bl brg kat Autumz..
baju anak mmg xbl la...budget xde ukt dia...muahaha..
kalini bl bg mak pulak...asyik anak je

ok..smapai2 dpt gak parking tp kat The Garden la...
xpe..sama gak..
paling best...naik je eskalator seblh CIMB kat The Garden tu..
ngam2 depan tu ada Chatime...
hamik kami sorang sebekas beso Milk tea lg with pearl...
giler kemaruk minum chatime...
hubby 1st time minum...pun dah kemaruk gak....

ok..terus naik ke expo..
gila babeng ramai org...
jln2 terusla...nasib baik hubby terjumpa kwn dia...
selamat...aman nak jln sbb dia syok borak...
aku, syafiqah n Imran dpt tawaf 1 expo...irfan tido dlm stroller n papa dia jg..

last skali jumpa booth Modernmum...menghabiskan duit kat situ jelah...
bayangkan...selai nursing blouse RM50 je dr harga asal kat butik RM69 & RM89..
owh..gila babeng kat sini bl 4helai terus....
n lastly...selai nursing cover modernmum RM30 (harga asal RM49) je...paling murah aku jumpa
sbb semua tu offer...kalau kat tempat lain RM40 ke atas..

so...ini hasil tangkapan kat MV smlm


nursing cover modernmum....termurah la aku jumpa rasanyer




close up nrsing blouse...

bl wet bag n disposal liner kat booth Autumz...leh thn murah sket...

dan bag ni utk letak tali n accessories freestyle...

seronok sgt gi MV aritu...
sbb..bkn je dpt bl brg...tp jugak dpt jln2 sama2...
sayang xbwk camera or hp utk snap gmbar je....

4 comments:

- dieyana - said...

tk pergi..tunggu next expo la...nk soping juga..lalalla...hehhehe...

sumysya said...

bkn baju modernmom mahal ratus2 ke?? eee..murah la tu kan

Iela Fazielah said...

sumysya: mana de mahal ratus2...jgn bl yg ratus2 tu..bl yg puluh2 je time sale..hehe

Iela Fazielah said...

dieyana: nak pergi yg kat PWTC tu ke??? hubby ada ckp gak

Related Posts with Thumbnails