Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

happy 7th anniversary to me

today
28th May 2012 
adalah hari ulangtahun perkahwinan ku yg ke 7


eh...pejam celik je dah 7 thn ek...
anak dah 4 org....uit..ramainyer...
alhamdulilah...

arini my hubby da on d way blk dr trip memancing kat tasik kenyir...
dgr citer sekor ikan pun xdpt...
xpela..g penting dia blk bwk diri dlm keadaan sihat walafiat cukup la...


thn ni.....xtau nak bg hadiah pe kat hubby...
sbb hubby dah penuhi pun my wishlist lepas bersalinkan Imran aritu..
antaranya nak beli pump Madela Freestyle..
dah cukup mahal dah hadiah tu.....(w/pun half lg i pay)hehe

insyaallah kami nak celebrate dgn gi mkn2 mcm thn2 sblmnyer..
n restoren yg dipilih sama mcm last year..
nak mkn kat BUBBA GUMP...
cuma harapnyer xjd mcm thn lepas..
i mean...last year lepas je smbut anniversary ....
3 bln lepastu sedar dah ada Imran dok terkuet2 dlm perut...
heee ngeri weh! xsengaja...
thn ni idak le kan...
lg pun br nak msk 60hari pantang...
kita kena pantg 100 hari..
pastu gi psang implanon...haha...

eh...dah merepek pulak n3 ni...

k la... to me n my beloved hubby....
Happy Anniversary sayang...
love u so much....
moga Allah kekalkan hubungan kita hingga akhir hayat
dan dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah..Amin

gmabr kami ber-4 awal thn 2012..

6 comments:

Nadra Farissa said...

happy anniversary dear!

alyyani said...

HAPPY 7TH ANNIVERSARY KILA AND MOMOK. 7 TAHUN TUH. MOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE SYURGA. PART IMRAN TERKUET2 DLM PERUT TU MMG TAK LEH BLAH. HEHEHEHE...

mummy_ayu said...

happy 7th wedding anniversary!! semoga berbahagia selama lamanya..

sall said...

Happy Anniversary.

MamaYatie said...

Happy anniversary Ilah...
kita ni byk yg dekat2 kan..
anniversary saya 27th, ilah 28th (tahun sama kawen-2005)
fiqah & Nadhira nya besday 8/3..hehee
so,secara tak langsung..ingat tarikh2 penting mesti ingat ilah..hehee

eRiNsZ said...

iela... kite kawen ari yg sama lah... tahun ygsama hahahaha jom clebrate sesamerrrrr..
wehhh gumbira nyer

Related Posts with Thumbnails