Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

baiknyer kakak Syafiqah ni....

tiap hari belah ptg or mlm....
bila budak 2 org tu dah balik dr sekolah or nursey...
kalau mamanyer ni xsempat nak buat pape..
mmg dedua budak ni kenala tlg mama jg adik 
xleh kata tidak...nnt mama marah...
hehe..lg pun syafiqah mmg suka jg adik dia..
lebih2 lagi kalau kasi can dukung adik
stakat pegang botol susu mmg dia buat muka...

ni gmbar 2 hari lepas...
dlm jam 7> camtu...adik xmoh tido..
tp nak org pegang je..
mama nak solat magrib...papa sibuk masak.
so. tugas kakak la tlg jgkan adik Imran


oh ye...xkan kakak je tlg jaga adik...
abg pun tlg jugak..
tlg ngacau! hehe..

xde la....
abg sebenarnyr xleh jumpa adik imran...
asal jumpa mesti nak cium..
mesti nak pegang tgn adik\mesti nak korek hidung adik...


see,,,sibuk nak cium adik...
abg sayang adik.....

suka tgk pic mereka bertiga mcm ni....


5 comments:

mummy_ayu said...

alahai..pandainya kak long tlg jaga kan adik yer...

ieedaz @ mama_isha said...

kakak dh besar kan..pandai jaga adik...comel tgk pic diaorg bertiga tu... :)

lydzar said...

ooo adik buli mama ye. seb baik kakak dh boleh tolong2 kan

alyyani said...

ish mmg comel betul baby imran ni. akak nak datang umah sy nanti bawak imran okeh! of course dgn akak dan abang nye. tp star next week la kot sebab KC tu tak leh guna lg. sinki baru nak pasang esok. huhu..

MaMa aDaMaQiL said...

alahai suwiiitttnye...bile tgk2 ank2 camni xsangke dorg cpt membesar..kdg2 rase cam dorg bb je lg kn kak :)

Related Posts with Thumbnails