Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dilemma warna...

owh....skrg kami laki bini tgh dilemma nak pilih warna....
utk ape ye?
hmmmmmmm.....m
utk my new ride!

alhamdulillah... rezki anak2...
niat nak tukar new car tercapai jugak..
thanks to my lovevy duvy hubby yg snggup belikan bini dia ni sebijik mpv br...
cuma skrg ni tgh dilemma nak pilih kaler ape...

skrg ni warna kete paling hot of corse PUTIH kan?
masalahnyer xsanggup nak maintain kaler ni

nak kaler HITAM...tp sama gak...
kalau kotor lg cepat nmpk...
adus.... parah nak cuci selalu....

berkenan kat kaler SILVER...
mcm ok n nmpk luxury..
tp ada problem la pulak...





aritu memula hubby tempah terorder kaler hitam...
bila loan dah lulus cadang nak tukar kaler silver..
tp dealer nissan dah pun booking kaler hitam tu...
mcm kecewa pulak sbb dah bgtau kami nak tukar kaler...
hmmm tungu la ari isnin nnt dpt xtukar kaler...

cantikkah kaler hitam?
cun ke kaler silver?
dilemma weh....!!!!

insyaallah....... xde mslh...
next 2 weeks boleh dpt kete br dah..

@nissan showroom td..
dtg utk sign document

ni gmbar interior GRAND LIVINA AUTECH..new launch 11 Julai 2012 aritu
siap ada double dint n leather seat


2 comments:

mamalieyna said...

hitam pun menawan,, tp silver pun menggoda..ihiks..saja kasi dilema lgi..hehe~

Iela Fazielah said...

mamalieyna: adui....asyik termimpi2 jeni tau.... ntah dpt tukar ke tak kaler silver tu...

Related Posts with Thumbnails