Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

join kutu & cari member nak bl CD...

tajuk...apakah???
ha.. giler babeng nak bl CD smapai sanggup nak join kutu CD ok..
kat FB tgh hot..hehe
ai pun xterkecuali..
nak merasa pakai CD mahal n cun lg canggih..hehe
nak keluar duit selonggok terketar2 tgn nak klik transfer
so...pelagi kan... join kutu br best...
haha

ni... aku join bwah Bummiakids utk bl CD..
aku nak turn bln september nnt..
ala byr Rm50 sebulan selama 4 bulan
dpt RM200 boleh bl CD yg best2 mcm IB, Simplex, Grovia, BG, BB..

1 lagi geng2 mama yg berCD kan anak ni sibuk nak bl CD Charlie Banana 
kat Bummiakids ada buat preorder utk CD ni
dia jual set..
1 set ada 6 helai..
kalau beli 1 set je harga RM330/shipped
kalau beli 2 set harga RM310/shipped
n kalau beli 3set harga RM280/shipped

giler murah!!! aku  nak yg Rm 280 per set tu...
now tgh deal kat FB cr partner in crime!hehe
sape la nak join bl yg 3 set tu..
ai nak seset je... tp itupun kongsi ber3 dgn opismate
ai berjaya tarbiahkan 2 org opismate utk join berCD kan anak dia nnt...
sukernyer!!!

ni CD charlie Banana tu...
tak tergoda ke???

butterfly pack


Zooloo Pack

The Fashion Collection by Matthew Langille Boy Pack - One Size

The Fashion Collection by Matthew Langille Girl Pack - One Size



tango mango pack


unisex Hot Pack


Unisex Pastel Pack

Tutti Fruiti Pack


all White Pack

7 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantik semua ! rasa na beli jugak .. tapi masalah nya bila ada baby nanti, rajin ke nak membasuh nye?? =(

Iela Fazielah said...

Yana....akak berani jamin..kamu akan terlebih rajin utk basuh cd sbb suka tgk cd yg berwarna warni tergntung cantik kat ampaian

Nad @ MamaZN said...

ala, kak..dh cukup korum ke yg charlie banana ni? aisey...

Iela Fazielah said...

Nad @ MamaZN: lom lg...tgh cari kwn la ni..nak join??? jom le

Salma Tayo said...

minatla nak join.kutu kan?berapa ya bayar monthly?email please.

Iela Fazielah said...

salma tayo: bkn kutu... kutu ni yg lain...utk pack CD CB ni... kena bl cash..cuma kena carik partner utk dptkan harga murah..x mampu la nak bl 2/3pek terus... mahal tu...

nurrul said...

Sy nk amik 1 pack,tu pun share gn sorg mbe kt fb..mean sorg 3 pcs jela.tp klu dpt group 3 set cm ni,blh la dpt lg murah.klu ada nk tambah korum blh pm sy kt fb..nurrul affandhi.tq

Related Posts with Thumbnails