Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my cd laundry day

ohhoho...
aku suka dgn cd laundry day....
kalau boleh tiap2 hari nak bsh cd....
tp takut hubby bising lak nnt sbb dari nak jimat jd xjimat le pulak
yela...bsh cd ni pakai byk air
kalau dah tiap2 hari bsh.....mau naik bil air n letrik lak

ok....eceli aku selalu bsh 2 hari skali...
kali ni aku ubah 3 hari skali lak...
bila bsh byk2 cd lg meriah pulak aku rasa...
skali lipat cd tinggi menggunung nampak.....
rasa puas sgt!

kebetulan aritu aku ada bl paket trial Bum Genius cd detergent
bawah Sentuhan Bayu.biz..
jd product tester la pulak....
so aku cuba bsh cd guna BG detergent ni
sbb dia dlm packet kecil2
dan setiap packet ni utk 1 load..
aku bsh la cd yg aku dah peram selama 3 harini
lbh kurang ada 18 helai la
n hasilnyer amat memberangsangkn!
cd berbau segar n xde bau sabun or bau hancing lnsg!
plg best insert CD rasa lembut je mcm letak softener..tp xye
kira 3 in 1 hasil detergent ni...
bersih, berbau segar dan lembut


1 lg.. aku perasan, cd yg kena poo imran yg warna kuning terus hilang tanpa meninggalkan kesan. mmg best la detergent ni!

now....meh lihat hasil cucian sy ye.....


owh.....aku suka sgt lipat cd...
rasa tenang je bila tgk cd ni...
ok..kat sape2 nak tgk rupa bum Genius detergent
inilah rupa dia


happy laundry day....

2 comments:

.:nhalilah:. said...

wahhh.. meriah laundry cd.. fazilah, awk nak insert cd tak? kalo nak akak bagi yg kimi punya.. cd segan nak bagi sbb byk jugak Velcro yang dah tak berapa nak lekat.. if nak bagi taw la.. dok tersimpan lepas kimi dah free diapers

Iela Fazielah said...

ok jugak kak....bg jelah...cd tu nak bg pun leh jugak...ila leh hantar mending tukar ke snap...

Related Posts with Thumbnails