Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hadiah yg ditunggu dr S26 mama club..tq wyeth!

smlm...
balik keje...
bukak pintu tgk atas almari ada kotak...
dlm hati ckp mcm kenal...
tp kat mana ye???


aku tgk je kotak ni sambil dok pikir2...
bila ms aku beli barang??

skali pusing kotak, tgk gmbar brg ni....

owh....br teringat..
kena pulak ada sticker S26 Mama kat situ...
terus la aku melonjak kesukaan...
barang yg ditunggu dah pun tiba...
kat 3 bln wei aku tunggu....

ni brg dia... hand chopper
paling aku xsangka..aku dpt yg jenis stailess steel ok..
sbb dlm gmbar web wyeth aritu jenis plastik punyer je...
cayalah!!!!

nak operasi masak ape ye guna bendalah ni???
buat air buah pun ok jugakkan???



4 comments:

shuweet said...

bestnyer barang nih..mana mau dpt?

Iela Fazielah said...

shuweet: ila redeem dari wyeth S26mama club...mmg best la..

Nana said...

apa nama company yang post kau kau tu?
hehee
ekceli kan opis aku yang wat redemption utk wyeth
skang tengah jalan wyeth madagascar barang2 redeem ada pool & trolly bag
wyeth nutrisi ada barang tupperware & upin & ipin
coming soon wyeth nutrisi lagi best ada 40 item utk redemption

Iela Fazielah said...

nana: o yeke.., xpasan la pulak... Nnt kot terajin aku cek... Tp ni last la redeem...sbb dah lama xbl susu wyeth dah... Imran minum susu bdn n irfan n syfqah minum susu dutchlady... Ruginyer

Related Posts with Thumbnails