Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

soping for 2nd day puasa

hmm...... aktiviti hr 2nd puasa....
pg2 dah terjah care4 alamanda
me refill dan mengempiskan dompet papa utk next month
eceli bln ni xbyk pun bl brg dapur...
cuma tmbah2 je

bln julai ni brg dapur n lauk pauk dlm esbok xberusik pun
dah nak abis julai pun
aku mmg xmemasak lnsg!
boleh kata tiap2 hari bl mkn kat luar la
bkn pe...minggu awal julai aritu hubby o/s..
aku...kalau dah mamat tu o/s, jwbnyer xberasap la dapur
mana done aku nak msk dgn nak urus 3 org budak lg
jd...tu yg lauk xberosek tu
kena pulak hubby tgh diet.. lg xberasap la dapur
stakat mkn utk budak berdua tu..
bl je nasi ayam/nasik lemak aym berempah/meehoon sup/charkeowtiow
kenyang la mereka berdua

ni gmbar soping pg td..
jam 8 stegh dah terpacak kat alamanda
care4 je yg bukak...
kedai lain tutup lg....



hamik ko...
budak berdua ni buat aksi..





8 comments:

eRiNsZ said...

waww nak tgok gambor soping baju layer hahahahah

.:nhalilah:. said...

soping baju raya sekali ke? sejak dah pindah shah alam ni.. tak pernah jejak alamanda pun..

Iela Fazielah said...

ERINZ: bj raya lom soping lagi..tunggu hubby dpt bonus raya...xsabar nak soping bj raya ni

Iela Fazielah said...

nhalilah: xsoping bj raya pun kak...ni bl brg dapur je... kira lama dah akak xturun area sdang ni ek...soping area shah alam jelah ea

alyyani said...

saya bulan puasa dapur tak berasap kak. hampagas tak? :D

Iela Fazielah said...

alyyani: ikut hati mcm nak join kamu je..kasi dapur xberasap..beli je kat Param...lg mudah..tp sian lak stok aritu xclear2 lg... kena masak gak ni

- dieyana - said...

rindunya kat awk iela...rindu dgn cerita2 awk...bru hr ni dpt nengok blog kwn2..wah...dh ke alamnda...kelasss mu iela..;-))

Iela Fazielah said...

-dieyana-: miss u to dieyana....ala soping brg dapur yg blm hujung bulan..pasal stok milo dah abis sblm waktunyer n pampers irfan utk pakai nab tghari pun dah habis....taska irfan bising2 sbb irfan asyik kencing tilam

Related Posts with Thumbnails