Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

menan utk imran....

dah lama aku ushar nak bl rattles ni utk imran..
gi ushar kat expo aritu...
leh thn mahal harga dia...
pastu...ada kwn opis ni bg tau satu online store ni..
jual brg murah giler...nama dia yoyosnow.blogspot.com
mmg murah2 la brg dia..
dr menan, cd n pyjama..
korang gi la check..mmg berbaloi bl...

aku berkenan bl rattle ni sbb si budak dobot tu skrg ni suka menggigit.
asyik la gigit jari dia..
kalau kita dukung..dekatkan muka kat dia..
dgn pipi2 kita dia sibuk nak gigit...
so..aku blkan dia rattle ni..
ada bunyi lagitu...
kalau kat luar... sepasang rattle ni harga dlm Rm29 camtu
tp kat yoyosnow.. cuma Rm13 je sepasang..
so..aku bl seset kaki n tgn...



nnt.. bila pakaikan kat anak...mcm dlm gmbar ni
comelnyer...!!!!!





sape nak bl pyjama ke..
leh bl kat yoyosnow ni ea..
kat fb pun ada... taip je Yoyosnow trading

7 comments:

mummy_ayu said...

wah..comelnya..mesti Imran suka nie..

- dieyana - said...

wah, imran dapat menan, mesti geletik2 suka dia tu...;-)

Nad @ MamaZN said...

nayli dh tak muat dh mende alah ni kak...
bambam dh pergelangan tgn die, huhu!

Iela Fazielah said...

mamaZN: iye ke??? jgn xmuat si imran pakai sudah....

mamalieyna said...

comel la.. itula sllu gk usya kt jusco ke memana ke, mahai jugak menda alah ni..hee~

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

murah lah. nanti boleh jenjalan sana

nalsweet said...

salam sis..saye baru je follow akak..tau dari blog kakfilla..admire giler tgok si dobot imran tu..isk! geram!

terus rase ter-inspired kat akak n nak fully bf anak gak..tp untuk anak 2nd nanti2la..yg 1st ni dah terlambat..boleh share x akak pakai pump brand apa?byk tul production..

Related Posts with Thumbnails