Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

welcome to our family..SILVER BULLET!

harini...8.8.2012...
kami terima dgn gembira En. Silver Bullet dlm family kami...
tp...pd tarikh yg sama..
dgn rasa sedih.. kami terpaksa ucap selamat tinggal pd Mrs. wira...
dpt ahli baru...hilag sorang ahli lama..
well...nak wat camne...
penggantian itu perlu ada...

kita citer pasal mrs. wira lepas ni ye..
kita ucap tahniah dulu pd Mr. Silver Bullet kita...
owh..sgt lain feel dia bwk dia..
to my lovely hubby...
thanks sayang... penuhi impian wife mu ini...
td dah kiss dah dlm kete...
syg awk! sayang kete baru jugak...


kami tunggu kedatangan mu en. Silver...
3 minggu lebih..
semua gara2 no plat...
dr plat WXC....akhirnyer... WXE baru dpt..
okla..
combinasi huruf tu pun mmg seswai sgt..
W = wan
X = kawin
E = ela

nombor..maintain sama dgn moto...




ok... ni syafiqah punyer request
nak kete ada tv..
amik..
mama n papa kasi 3 tv..
abang irfan 1 tv...kakak syafqah 1 tv.
xde rebut2 dah...

tunggu rupa penuh lepas fully makeover...
owh..bahagianyer...

6 comments:

mamalieyna said...

waaah dh nk keluar dh..tahniah..mmg bahagia betul ni..hehe..tak sempat nk rasmi time rayalah camni..

Iela Fazielah said...

mamalieyna: mmg kena kuar b4 raya pasal nak kejar running 1000km tu...lepas tu servis br lah sedap nak jln raya nnt...xkan nak bwk 80km/j je blk kmpung nnt... xbest la..hehe

mamaqari said...

Waaa...bestnyer keta baru:-)

mummy_ayu said...

wah..raya ngan keta baru la pas nie..tv sorang satu.nanti baby imran besar sikit..dia pun request tv gak tu...he he he... apa pun congrats keta baru!

Iela Fazielah said...

mummyayu: imran tv dia pun ada... kat depan skali tu..hehe..tq

Diana2u said...

kak, diana pon baru jer kuarkan sama mcm akak. tapi color kelabu. hihi. Eh betul ker seblum 1000km kene bawak 80km/j jer? wahahaha.. Diana dh speed lor..Alemakkk

Related Posts with Thumbnails